Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Bogdan Mara recunoaşte! Lovitura pe care i-a dat-o FCSB lui CFR Cluj

VIDEO EXCLUSIV | Bogdan Mara recunoaşte! Lovitura pe care i-a dat-o FCSB lui CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Unul dintre transferurile făcute de FCSB în această iarnă constituie o adevărată lovtură pentru campioana României. Bogdan Mara, oficialul lui CFR Cluj, a recunoscut că jucătorul ar fi putut ajunge la Cluj în urmă cu jumătate de an.

FCSB a oficializat marţi transferul lui Adrian Stoian de la Crotone, fiind prima aventură a internaţionalului român în Liga 1. Totuşi acesta ar fi putut ajunge în campionatul intern încă din vară, aşa cum a recunoscut şi Bogdan Mara: "Cred că este un transfer foarte bun. Şi noi ni l-am dorit în vara trecută, dar încă era la Crotone şi nu a putut să plece", a spus directorul sportiv al lui CFR în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport. 

Totuşi, la o distanţă de doar şase luni, FCSB a reuşit să îl cumpere pe Stoian de la Crotone cu modesta sumă de 37,000 de euro. 

Mara a continuat şi a vorbit şi despre alt transfer făcut de FCSB, pe care îl consideră o mutare bună a rivalilor direcţi în lupta pentru titlul de campioană: "Este un jucător interesant care cred că FCSB a făcut un transfer foarte bun prin aducerea lui Stoian, cât şi prin aducerea lui Matei. La fel şi Matei este un jucător care cred că a fost o achiziţie foarte, foarte bună"

Afla mai multe despre: bogdan maraadrian stoianfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare