Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Bogdan Stelea, sfat preţios pentru Andrei Radu: "E important să facă asta". Cum vede posibilitatea revenirii la Inter

VIDEO EXCLUSIV | Bogdan Stelea, sfat preţios pentru Andrei Radu: "E important să facă asta". Cum vede posibilitatea revenirii la Inter

Stranieri

Comentarii

Fostul internaţional Bogdan Stelea îl apreciază pe Andrei Radu, la adresa căruia are doar cuvinte de laudă şi pe care îl sfătuieşte să rămână la Genoa.

"E un portar tânăr, de perspectivă, are calităţi foarte bune. Asta cu dribilingul pentru portari e o armă cu două tăişuri, nu ştii când te tai în ea. Dacă driblează, OK, trebuie să aibă foarte multă încredere în ce face şi să fie sigur de ceea ce face pentru că orice greşeală pe care o face îl poate costa foarte scump", a declarat Bogdan Stelea, pentru Telekom Sport.

Fostul mare portar nu crede că Andrei Radu se va întoarce la Inter în viitorul apropiat.

"E foarte greu să meargă la Inter, doar dacă îl vând pe Handanovic, dar nu cred, pentru că e unul dintre cei mai buni portari din Italia şi din lume. Pentru el, în momentul de faţă, important e să joace. Depinde de el ce îşi doreşte şi de ce i se spune", a mai spus Stelea.

În ciuda evoluţiilor foarte bune avute în acest sezon de Andrei Radu, Bogdan Stelea crede că tânărul portar mai are mult de muncă pentru a-i lua locul lui Ciprian Tătăruşanu în poarta naţionalei mari.

"În momentul de faţă e foarte greu să-l scoată pe Tătăruşanu din poartă pentru că apără foarte bine şi a fost decisiv în majoritatea meciurilor şi a ajutat foarte mult echipa", a încheiat Stelea.

 

Afla mai multe despre: radusteleainter 

viewscnt
Articole similare