Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Brazilieni îndrăgostiţi de România! Romario şi Erico fac echipă la Astra. Reportaj inedit marca Telekom Sport

VIDEO EXCLUSIV | Brazilieni îndrăgostiţi de România! Romario şi Erico fac echipă la Astra. Reportaj inedit marca Telekom Sport

Reportaje

Comentarii

Nu există fotbalist brazilian fără o poveste de viaţă interesantă în spate. Iar Romario Pires nu face excepţie. Mijlocaşul care s-a întors în România după 5 ani petrecuţi în Israel şi-a deschis sufletul şi casa pentru Telekom Sport.

Mai întâi, ne-a demonstrat de ce brazilienii sunt renumiţi şi pentru fripturi şi grătare. A trecut în bucătărie şi a preparat o carne de vită braziliană. Şi cum brazilienii sunt printre cei mai uniţi şi sociabili, la masă a fost invitat şi colegul de la Astra, Erico da Silva. Care l-a sfătuit pe Romario să pună sarea precum celebrul chef Nusret. Fotbalistul a dezvăluit şi cum şi-a întâlnit apoi idolul al cărui nume îl poartă, la un meci de binefacere în Brazilia.

Romario Pires şi-a găsit liniştea şi fericirea în România. Aici a întâlnit-o pe handbalista Izabela Mitrescu, alături de care vrea să-şi întemeieze o familie. Dar inima brazilianului a fost încercată de pierderea părinţilor. Mama sa s-a stins cu o zi înaintea debutului său pe celebra arenă Maracana, iar tatăl la un an distanţă.

Brazilianul a mai evoluat în România pentru Gloria Bistriţa şi Petrolul Ploieşti. Iar după 5 ani petrecuţi în Israel, acceptat o nouă provocare la noi în ţară. În ceea ce priveşte actuala sa echipă de club, Astra Giurgiu, Romario ştie care va fi atuu-ul lor în lupta pentru play off, tehnicanul Costel Enache.

Afla mai multe despre: romario pireserico da silvaastra 

viewscnt
Articole similare