Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Bute se gândeşte tot mai mult să agaţe mănuşile în cui. Mărturisirile făcute de pugilist la revenirea în ţară

VIDEO EXCLUSIV | Bute se gândeşte tot mai mult să agaţe mănuşile în cui. Mărturisirile făcute de pugilist la revenirea în ţară

Box

Comentarii

Lucian Bute a fost spectator la ultimul meci jucat de CSM Bucureşti în acest sezon. Fost campion mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF, Bute s-a întors în România pentru a-şi petrece vacanţa la Galaţi.

”N-am luat decizia finală dacă mă retrag sau nu, dacă mai fac un meci sau nu, dar sunt convins că e foarte aproape să pun capăt carierei mele”, a spus Lucian Bute.

Cel mai probabil la finalul carierei de pugilist, Lucian Bute nu va lua calea antrenoratului, o spune chiar el: ”Sincer nu mă văd antrenând sau să fiu antrenor. Pentru că viaţa de antrenor e ca şi viaţa de sportiv trebuie să stai cu sportivul plecat, să fii plecat de acasă şi mi-aş dori să fiu aproape de familie ş.a.m.d.. Mai repede un organizator de evenimente, promotor, ş.a.m.d.”, a mai spus boxerul român.

Ajuns la 38 ani, Lucian Bute e cu ochii pe viitorul boxului românesc şi a remarcat şi un posibil urmaş.

”Din câte am urmărit e copilul de la brăila, Jitaru, care a ieşit campion european, are toate şansele la Jocurile Olimpice. Pe copilul ăsta l-am remarcat, e bun, e talentat şi are toate şansele la o medalie”, a spus Lucian Bute.

Afla mai multe despre: boxlucian butejitaru,  

viewscnt
Articole similare