Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Buzărnescu a dezvăluit în ce formă se află Halep înaintea partidei cu Cehia din Fed Cup: "Mie aşa mi s-a părut"

VIDEO EXCLUSIV | Buzărnescu a dezvăluit în ce formă se află Halep înaintea partidei cu Cehia din Fed Cup: "Mie aşa mi s-a părut"

Tenis

Comentarii

Deşi încă n-au început pregătirea centralizată pentru întâlnirea cu Cehia, din Fed Cup, două dintre jucătoarele din echipa României au făcut un prim antrenament împreună.

În weekend-ul 9-10 februarie, România va întâlni Cehia, deţinătoarea trofeului, în primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. Toate meciurile vor fi în direct la Telekom Sport, iar Halep şi Buzărnescu s-au antrenat deja împreună. Pe lângă cele două jucătoare, Irina Begu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan mai fac parte din echipa României.

"A fost un antrenament bun, ca de obicei, ea este o valoare pentru ţara noastră şi mă bucur că putem face antrenamente împreună şi sper din tot sufletul să fie ok la Fed Cup. Nu cred că este stresată. Este relaxată. Pot spune că toate suntem relaxate şi încercăm să nu ne gândim la faptul că jucăm împotriva Cehiei.

Eu nu am văzut nimic deosebit în comportamentul Simonei, mi s-a părut exact ca şi înainte. Asta arată că poate să se stăpânească dacă ar avea presiune. Cu toate cred că avem presiune în funcţie de clasamentul pe care îl avem şi trebuie să gestionăm situaţia aşa cum putem. Ea ştie cel mai bine cum este bine pentru ea, iar echipa ei o ajută foarte mult" , a spus Mihaela Buzărnescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fed cupcehiaromaniasimona halepmonica niculescu 

viewscnt
Articole similare