Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Camora a dat cărţile pe faţă: ”Nu am vorbit niciodată cu Gigi Becali”. Mesaj pentru selecţionerul Contra: ”Sunt disponibil”

VIDEO EXCLUSIV | Camora a dat cărţile pe faţă: ”Nu am vorbit niciodată cu Gigi Becali”. Mesaj pentru selecţionerul Contra: ”Sunt disponibil”

CFR Cluj

Comentarii

Camora şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj şi a vrut să clarifice zvonurile care îl dădeau transferat la FCSB. Căpitanul campioanei a negato orice discuţie cu Gigi Becali.

Camora urmează să obţină cetăţenia română şi i-a transmis lui Contra că este gata să vină la echipa naţională dacă selecţionerul va avea nevoie de serviciile sale.

E greu să uiţi că ai luptat un an de zile să ajungi în cupele europene, iar apoi să se ducă totul cu o echipă accesibilă. Cei de la Dudelange au fost superiori şi va trebui să învăţăm din acel eveniment. Sper să ajungem iar acolo şi să-i facem fericiţi pe fani.

Pe noi ne interesează mai mult punctele decât să jucăm spectaculos. Nu jucăm urât, jucăm bine. Petrescu a avut formula lui, a dat rezultate, am luat titlul. Acum suntem cu Conceicao, alt stil, dar mergem la fel de bine. Obiectivul nostru este să câştigăm campionatul.

Când începe playoff-ul vom vedea exact cine se va lupta la titlu, pentru că se vor înjumătăţi punctele şi totul va fi mai greu. Nu există nicio echipă care să câştige toate cele 10 meciuri din playoff. Nu am vorbit niciodată cu Gigi Becali, asta să fie clar. FCSB are un antrenor bun, sunt jucători de calitate, vor fi meciuri echilibrate între noi. E o luptă interesantă şi e bine că vom depinde doar de noi.

Suntem foarte aproape să rezolvăm problema cu cetăţenia, documentul este la mine. Nu neapărat pentru naţională, ci şi pentru mine. Am nevoie să lămuresc anumite lucruri. Eu sunt disponibil oricând. Nu mă gândesc neapărat la acest lucru, dar sunt disponibil şi voi veni cu drag dacă mă va chema cineva. Sunt recunoscător pentru ce mi-a dat CFR Cluj, că ei m-au adus aici, şi pentru ce mi-a dat România. Sunt respectat aici şi sunt fericit”, a spus Camora, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: camoracfr clujbecalitransfer 

viewscnt
Articole similare