Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Candidatul pentru şefia FRF despre care nimeni nu ştie nimic. E conştient: "Am şanse minime". Ce propune pentru viitorul fotbalului românesc

VIDEO EXCLUSIV | Candidatul pentru şefia FRF despre care nimeni nu ştie nimic. E conştient: "Am şanse minime". Ce propune pentru viitorul fotbalului românesc

Fotbal

Comentarii

La 33 de ani, Ilie Drăgan vrea sa schimbe complet regulamentele FRF. Asta doar în cazul în care va câştiga alegerile. Însă, nici el nu crede în şansele sale.

Cel mai puţin cunoscut candidat la preşedinţia FRF, Ilie Drăgan, a jucat fotbal doar la nivel de amatori, iar în prezent este antrenor la o şcoală de copii. Ideea de a candida la şefia FRF i-a venit acum patru ani. De-abia acum şi-a pus planurile în aplicare. Nu este, însă, foarte optimist. 

"Ideea de a candida mi-a venit acum patru ani, când a candidat domnul Burleanu. El este mai mare decât mine cu trei luni. Atunci, treceam printr-o perioadă în care vedeam foarte multe nereguli la fotbalul de copii şi juniori. Am simţit că trebuie să mă implic în sistem.

Aş vrea să schimb regulamentul şi, mai exact, numărul membrilor din Comitetul Executiv al FRF. Cluburile sunt reprezentate la momentul actual de nouă membri din comitetul executiv. 9 din 15. Ar trebui crescut numărul lor, astfel încât să fie mai bine mai bine reprezentate în comitetul executiv. Cred că am şanse minime să câştige, dar important este să spui lucrurilor pe nume. Ceilalţi trei candidaţi vin cu un program, eu vin cu principii.
 
Am şi eu un program, dar dânşii au o altă viziune faţă de mine. Eu vin cu o viziune în care nu suntem eu şi programul meu. Sunt, în primul rând, membrii afiliaţi. Dacă vrem o echipă naţională puternică, trebuie să avem cluburi puternice, nu o federaţie puternică cu angajaţi care provin de la cluburi. FRF trebuie să fie în slujba cluburilor, nu cluburile în slujba FRF" , a declarat Ilie Drăgan pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: ilie draganfrffederatia romana de fotbal 

viewscnt
Articole similare