Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Câştigă întotdeauna duelurile unu vs unu, iar când nu joacă e deranj”. Pe cine consideră Vătăjelu cel mai bun fotbalist din România

VIDEO EXCLUSIV | ”Câştigă întotdeauna duelurile unu vs unu, iar când nu joacă e deranj”. Pe cine consideră Vătăjelu cel mai bun fotbalist din România

Stranieri

Comentarii

2018 nu a fost un an extraordinar pentru Bogdan Vătăjelu. Internaţionalul român nu a jucat constant la Sparta Praga şi şi-a anunţat intenţia de a părăsi formaţia cehă în exclusivitate la Telekom Sport.

Fostul fotbalist al Craiovei a mai explicat în interviul acordat postului Telekom Sport şi pe cine a văzut drept cel mai bun jucător român al anului pe care recent l-am încheiat: ”Cred că din România Mitriţă a fost. Adică stilul de jucător foarte tehnic, care câştigă întotdeauna duelurile 1 la 1 şi ... (Când nu joacă e deranj...) Da, e un jucător important pentru Craiova. Dar şi ceilalţi, Ţucudean e un jucător important pentru CFR. Şi de afară mă gândesc că Stanciu a avut un an extraordinar, chiar dacă nu a câştigat nimic la Sparta.  Şi Răzvan Marin la fel, nu urmărim, dar mai auzim şi pe la ştiri şi a avut şi el un an foarte bun. Cred că au fost 3, 4 jucători care s-au bătut foarte strâns la jucătorul anului, dar, din punctul meu de vedere, mie îmi place foarte mult Mitriţă şi poate de asta am zis că el ar fi fost din Liga I” mărturisit Bogdan Vătăjelu.

În vârstă de 25 de ani, Bogdan Vătăjelu se află la Sparta din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Craiova pentru 1,3 milioane de euro. Doar 39 de meciuri, precum şi un gol şi 11 pase decisive a strâns până în prezent.  

Afla mai multe despre: bogdan vătăjeluliga 1sparta pragaalexandru mitriţăcraiova 

viewscnt
Articole similare