Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ce obiectiv are Mirel Rădoi pentru Liga Naţiunilor: ”Uite că această competiţie ne ţine în viaţă”. Diseară, România îşi află adversarele

VIDEO EXCLUSIV | Ce obiectiv are Mirel Rădoi pentru Liga Naţiunilor: ”Uite că această competiţie ne ţine în viaţă”. Diseară, România îşi află adversarele
Comentarii

Delegaţia FRF, din care fac parte Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă, a plecat în această dimineaţă spre Amsterdam, unde va avea loc tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Naţiunilor. Mihai Stoichiţă spune că este o competiţie care s-a dovedit foarte importantă, având în vedere că acum încă avem şanse la EURO 2020.

România joacă barajul de calificare la EURO cu Islanda datorită locului secund ocupat în ediţia trecută a Ligii Naţiunilor. Acum, competiţia inventată de UEFA se pregăteşte pentru a doua ediţie. Diseară, de la 19:00, România îşi va afla adversarele din viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor. În acest moment, naţionala noastră se află în Liga B, în urna a patra.

Mihai Stoichiţă spune că obiectivul pe care-l are Mirel Rădoi este să nu retrogradeze în Liga C şi speră la un parcurs cât mai bune.

”Această competiţie, despre care la început credeam că este cu un caracter amical, uite că ne ţine în viaţă. Să dea Dumnezeu să reuşim în toamnă să jucăm bine şi să ne clasificăm bine. Nu pot să spun că există o grupă perfectă. (Ce obiectiv are Rădoi în Liga Naţiunilor?) Să nu retrogradeze din grupa a 2-a, atâta tot”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport.

Tragerea la sorţi pentru Liga Naţiunilor. România îşi află astăzi adversarele. În ce urnă se află naţionala noastră




 

Afla mai multe despre: mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare