Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ce obiectiv şi-a propus Steliano Filip la Hajduk Split: "Deocamdată, asta îmi doresc"

VIDEO EXCLUSIV | Ce obiectiv şi-a propus Steliano Filip la Hajduk Split: "Deocamdată, asta îmi doresc"

Fotbal intern

Comentarii

La 350 de kilometri de Larnaca şi de Dinamo, Steliano Filip îşi începe un nou capitol al carierei. S-a alăturat noilor săi colegi în cantonamentul din Turcia şi a oferit primele impresii într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

După cinci ani şi jumătate la Dinamo, Steliano Filip este gata de o nouă aventură. La Hajduk Split va purta tricoul cu numărul 77.

"Chiar dacă sunt abia la început, cât de cât m-am acomodat. Colegii m-au primit chiar foarte bine, îmi place mult aici. Este un pas înainte pentru mine, este o echipă de top şi sper să dau tot ce am mai bun pentru a ajung un jucător de bază în echipă. Acesta este obiectivul meu, deocamdată" , a declarat Steliano Filip pentru Telekom Sport.

Fundaşul transferat de la Dinamo are parte de un ajutor nesperat în Croaţia. La Split va colabora cu Mario Branco, fostul manager sportiv de la FCSB şi de la Astra.
 
"Cu el am vorbit cel mai mult de când am venit aici, mă bucur că ştie limba română şi sunt convins că mă va ajuta foarte mult" , a continuat Steliano Filip.
 
 
CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Steliano Filip, reacţie surprinzătoare după ce a plecat de la Dinamo. Cine vrea să câştige titlul în Liga 1
 

Afla mai multe despre: steliano filiphajduk splitlarnacadinamocipru 

viewscnt
Articole similare