Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu transferul lui Andrei Cristea la FCSB. "Cei de la Iaşi trebuie să mă înţeleagă!"

VIDEO EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu transferul lui Andrei Cristea la FCSB. "Cei de la Iaşi trebuie să mă înţeleagă!"

FCSB

Comentarii

Andrei Cristea a efectuat vizita medicală la Poli Iaşi şi va pleca vineri în cantonament, alături de moldoveni. Aşteaptă ca în zilele următoare să se realizeze transferul la FCSB.

Transferul lui Andrei Cristea la FCSB a fost în actualitate la finalul anului trecut, atunci când finanţatorul Gigi Becali a anunţat că-l doreşte la echipă. După ce oferta oficială nu a venit, mutarea a părut că intră în impas, dar revine în actualitate odată cu ultimele declaraţii ale jucătorului, pentru Telekom Sport. 

"Nu pot să spun că aş fi demoralizat, dar aş vrea ca lucrurile să se clarifice în câteva zile pentru că nu aş vrea să mai discut când începe campionatul de un eventual transfer sau de o eventuală propunere de la un club mai mare.

La tot ce s-a întâmplat, eu cred că clubul ar trebui să înţeleagă diferenţa de salariu pe care eu aş putea să o primesc la un alt club. Cred că suntem oameni şi în momentul în care îţi faci datoria faţă de cineva ei ar trebui să înţeleagă. Întotdeauna au făcut lucrul acesta", a declarat Andrei Cristea la Telekom Sport. 

La finalul lunii decembrie, conducerea roş-albaştrilor a trimis o scrisoare la Iaşi, prin care cerea să i se comunice suma pentru care l-ar lăsa pe Andrei Cristea să plece. Propunerea moldovenilor a fost ca transferul lui Cristea să se facă în contul datoriei de 200 de mii de euro pe care ieşenii o au la FCSB, după răscumpărarea lui Qaka. Becali a oferit doar 100 de mii, şi atunci discuţiile s-au oprit.

Până la rezolvarea transferului, Cristea va pleca vineri în cantonament, alături de Poli Iaşi, în Antalya. Transferul se va negocia de la distanţă pentru că joi, FCSB pleacă spre Spania.

Afla mai multe despre: fcsbandrei cristeapoli iaşitransfer 

viewscnt
Articole similare