Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ce soluţii găseşte Vasile Stângă pentru criza CSMului :"De asta au nevoie"!

VIDEO EXCLUSIV | Ce soluţii găseşte Vasile Stângă pentru criza CSMului :"De asta au nevoie"!

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti este o adevărtă devoratoare de antrenori. Doar Mette Klit a rezistat mai mult de un an pe banca tigroaicelor. În rest, după câştigarea Ligii Campionilor, nimeni nu a fost păstrat mai mult de şapte luni la conducerea campioanei României.

CSM Bucureşti şi-a dat afară primul antrenor al sezonului. Suedezul Magnus Johansson a fost îndepărtat după un start ezitant de stagiune. vasiel Stângă ştie de ce ar avea nevoie Neagu &Co. 
 
"Trebuie să ai curaj să promovezi un antrenor tânăr, nu dau acum lecţii, l-am văzut pe Pera de la Vâlcea. Bravo lui, cred că e singurul antrenor român care se apropie de handbalul modern. Uitaţi s-a văzut în rezultate. A bătut de două ori CSMul deci, de ce nu-l promovezi pe Pera ? Chiar şi la echipa naţională, nu ştiu, zic şi eu" este părerea lui Vasile Stângă. 
 
Chiar şi varianta interimară actuală i-ar surâde lui Vasile Stângă. 
 
"Şi Adi Vasile care este de foarte mult timp antrenor secund. Dă-i o şansă că n-ai ce pierde, ce poţi să pierzi? Poţi să pierzi exact ca ceilalţi antrenori, care au fost schimbaţi. E român, poate are mai multă motivaţie, mai multă foame de rezultate, dă-i o şansă" a completat antrenorul. 
 

Afla mai multe despre: vasile stângăcsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare