Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | CFR Cluj, amical cu Ludogoreţ. Cosmin Moţi, din postură de director: „O să fie un antrenament bun”

VIDEO EXCLUSIV | CFR Cluj, amical cu Ludogoreţ. Cosmin Moţi, din postură de director: „O să fie un antrenament bun”

CFR Cluj

Comentarii

Cosmin Moţi (36 de ani), directorul tehnic al lui Ludogoreţ, a vorbit în exclusivitate cu Telekom Sport despre amicalul cu campioana CFR Cluj.

EXCLUSIV VIDEO CFR Cluj, amical cu Ludogoreţ. Cosmin Moţi, din postură de director: „O să fie un antrenament bun”

Ludogoreţ se va duela cu CFR Cluj, mâine, de la ora 18:00 cu CFR, echipa lui Marius Şumudică.

Moţi consideră că CFR-ul are un lot valoros şi că amicalul acesta îi va ajuta pentru turul preliminar din Champions League.

„Pentru noi este un antrenament bun, CFR este o echipă valoroasă, o să avem oportunitatea la ce nivel suntem. Unde suntem cu pregătire. Să vedem ce reuşim să facem la acest amical şi de ce am mai avea nevoie să fim sută la sută pregătiţi pentru primul tur preliminar din Champions League”, a declarat Moţi, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.ro.

Cuvinte mari pentru Şumudică

Internaţionalul român a vorbit şi despre antrenorul clujenilor, Marius Şumudică, şi a mărturisit: „Este un antrenor bun, îl ştim cu toţii. Pot să spun că m-a surprins plecarea lui Iordănescu, dar venirea lui Şumi nu. Pentru că e un antrenor valoros, care a avu rezultate peste tot pe unde a antrenat şi sunt convins că va avea şi la CFR”.

Fostul fundaş central, care şi-a încheiat cariera de fotbalist la finalul sezonului 2020/2021, este noul director tehnic de la Ludogorets. 

Întrebat despre programul lui ca director la echipa din Bulgaria, Moţi a declarat: „Sunt zi de zi aici cu echipa, la antrenamente. Îi urmăresc cu interes, doar că nu mai e efortul fizic, dar în rest acelaşi program”.

În cei 9 ani petrecuţi în Bulgaria, Moţi a adunat 300 de meciuri în tricoul „vulturilor”. 

  • 37 de goluri şi 15 pase, are fotbalistul în tricoul lui Ludogoreţ
EXCLUSIV | Cosmin Moţi, despre transferul lui Rotariu la Ludogoreţ: "Ni-l doream de un an şi jumătate, ne-am înţeles repede!"
 

Afla mai multe despre: cfr clujcosmin motimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare