Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Chiar şi antrenorul liderului poate fi contestat: "Este inadmisibil aşa ceva" Ce l-a şocat pe Miriuţă

VIDEO EXCLUSIV | Chiar şi antrenorul liderului poate fi contestat: "Este inadmisibil aşa ceva" Ce l-a şocat pe Miriuţă

CFR Cluj

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost mirat să afle clauza specială din contractul lui Antonio Conceicao la CFR Cluj. Antrenorul CFRului trebuie să se consulte cu conducerea înaintea fiecărui joc al campioanei României.

Miriuţă a avut două mandate pe banca CFRului. Atunci echipa nu se bătea pentru titlu, acum presiunea este pe Conceicao, obligat să câştige pentru a doua la rând campionatul în Liga I. Detalii din contractul semnat de portughez în Gruia au ieşit la iveală de curând. Miriuţă a fost unul dintre cei surprinşi şi chiar intrigaţi de situaţie. 
 
"Echipa este primul loc, joacă bine. Nu are o misiune uşoară, mai ales că au fost multe critici la adresa lui, cu contractul pe care l-a făcut. Este inadmisibil să semnezi un asemenea contract, dacă l-a semnat. Ce poate fi în mintea unui antrenor ca să accepţi asemenea condiţii, cât de tare să îţi doreşti să antrenezi asemenea echipă? Să nu ai echipă vreo 3 ani şi să îţi doreşti să intri în circuit. Asta să fi fost scuza dânsului? Mă gândesc eu, dar nici atunci. Mai bine m-aş duce să lucrez undeva, decât să semnez un contract ca acesta. Să întreb conducerea dacă poate să joace unul sau altul. Te mai sfătuieşti, pentru că fiecare avem şefi, mai ceri o părere. Eu cât am lucrat doi ani acolo, nu mi s-a impus niciodată aşa ceva" povesteşte Miriuţă. 
 
CFR nu a câştigat niciodată titlul doi ani la rând. În 2019, istoria s-ar putea schimba. 
 
"CFR Cluj este favorită la titlu sută la sută. A păstrat acel lot de anul trecut de când era Dan Petrescu, omogenizare, jucători cu experienţă, jucători de mare valoare. Sunt principalii favoriţi. Realist vorbind, se bat cu FCSB pentru titlu" este sigur antrenorul lui Hermannstadt. 
 
 
 
8.40 Cum vedeţi lupta la titlu, cine poate câştiga? 8.44
8.47 CFR. Realist, CFR şi FCSB. Cu tot respectul pentru Gică Hagi, practică un fotbal extraordinar şi chiar joacă foarte bine, vin cu a treia şansă. 9.03 
 
9.09 Este CFR Cluj favorită la titlu? Sută la sută. A păstrat acel lot de anul trecut de când era Dan Petrescu, omogenizare, jucători cu experienţă, jucători de mare valoare. Sunt principalii favoriţi. 9.22

Afla mai multe despre: miriuţăcfr clujconceicao 

viewscnt
Articole similare