Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ciprian Marica, despre Nicolae Dică: „Nu demult îl criticam... Îmi cer scuze, pentru că înţeleg că deciziile nu-i aparţineau”

VIDEO EXCLUSIV | Ciprian Marica, despre Nicolae Dică: „Nu demult îl criticam... Îmi cer scuze, pentru că înţeleg că deciziile nu-i aparţineau”

FCSB

Comentarii

Ciprian Marica şi-a exprimat îngijorarea în ceea ce priveşte modul în care se iau deciziile la FCSB şi afirmă că ar fi cazul ca Gigi Becali să-i ofere mai multă libertate lui Nicolae Dică în alcătuirea echipei de start, din moment ce el se ocupă de antrenamete şi cunoaşte mai bine forma pe care o traverseaază jucătorii.

„Nu demult îl criticam puţin pe Nicolae Dică şi deciziile dânsului, astăzi a venit vremea să-mi cer scuze pentru că înţeleg că deciziile nu-i aparţineau şi drept dovadă nu avea nicio vină...

Atât timp cât patronul clubului îşi asumă şi partea tehnică, trebuie să respectăm acest lucru. Nu sunt cele mai bune rezultate la Steaua în momentul ăsta, la FCSB, dar atât timp cât cineva îşi asumă, n-avem ce să spunem. Păcat totuşi că domnul Gigi Becali nu înţelege că antrenamentele le face antrenorul şi strategia ar trebui să... ceea ce vedem noi sâmbătă sau duminică la joc ar trebui să se regăsească în strategia de antrenamente din cursul săptămânii precedente. Nu doar valoarea individuală contează, ci şi valoarea de grup şi ceea ce se lucrează la antrenamente ar trebui să revină în sarcina antrenorului”, a spus Ciprian Marica la Telekom Sport.

Gigi Becali a declarat de curând că nu-l poate demite pe Dică de la echipă pentru că nu el este cel care decide formula de joc, deci nu poate fi tras la răspundere pentru rezultatele slabe ale echipei.

Afla mai multe despre: fcsbligamarica 

viewscnt
Articole similare