Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ciprian Marica trage un semnal de alarmă: "Nivelul derby-ului este într-o scădere". Amintiri din copilărie despre "unicul derby"

VIDEO EXCLUSIV | Ciprian Marica trage un semnal de alarmă: "Nivelul derby-ului este într-o scădere". Amintiri din copilărie despre "unicul derby"

Superliga

Comentarii

Ciprian Marica este unul dintre cei care au jucat în ambele tabere, atât la Dinamo, cât şi la FCSB şi a făcut-o în momente total opuse ale carierei. Înainte de marele derby al României, actualul conducător de la Farul Constanţa îşi aduce aminte de cum arăta duelul dintre cele două echipe în copilăria lui şi constată că acum lucrurile stau total diferit.

"Oamenii sigur că simt încă febra joc care va fi determinat, ca de obicei, de ambiţia jucătorilor şi de puterea antrenorilor de a-i motiva. Totodată nu mai vorbim de acele derby-uri cu o aşa mare încărcătură, nici din partea mass-media, nici din partea oamenilor, îmi aduc aminte când eram copil şi era un deby cu Steaua, toată lumea pe stradă vorbea de acest derby. E bine, lucru ăsta nu se mai întamplă, şi din acest punct de vedere cred eu că nivelul derby-ului este într-o scădere, lucru care ar trebui să îi alarmeze şi pe unii şi pe ceilalţi. Totuşi vorbim de fotbal, vorbim de cel mai iubit sport şi vorbim despre cele mai de tradiţii echipe din România", a declarat Marica, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Când a fost pus să aleagă o favorită, fostul internaţional a rămas diplomat şi s-a ferit să ofere un răspuns direct: "Oamenii de-abia aşteaptă derby-ul, sper ca cei mai buni să câştige".

Marica a jucat la Dinamo la începutul carierei, între 2000 şi 2004, iar la FCSB la finalul carierei, în 2016. 

Afla mai multe despre: ciprian maricafcsbdinamodinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare