Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Collins Fai plânge după Dinamo: "Eram o adevărată familie". Cum a comentat actuala situaţie a "câinilor"

VIDEO EXCLUSIV | Collins Fai plânge după Dinamo: "Eram o adevărată familie". Cum a comentat actuala situaţie a "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Collins Fai a jucat pentru Dinamo timp de trei sezoane, iar în 2016 a fost transferat de Standard Liege în schimbul sumei de 150 de mii de euro. De atunci, fundaşul dreapta camerunez a devenit jucător de bază, iar acum a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia dinamoviştilor.

"Îmi lipseşte România, pentru că am o familie acolo. Dar aşa este fotbalul, dacă vrei să munceşti, trebuie să călătoreşti. Aş vrea să spun că oamenii, în general, îmi lipsesc. Românii. Nu în mod special fotbalul. Aveam o familie acolo, cu coechipierii români. Dinamo este o familie care îmi lipseşte mult. Îmi face tot timpul plăcere să vorbesc de Dinamo. Când vorbesc de Dinamo, simt o căldură în interior. Am acolo amintiri pe care nu le voi uita niciodată.

Am văzut că nu a început prea bine sezonul. Dar, odată cu sosirea lui Mircea, cum am spus tot timpul, cred că Dinamo are timp acum să pregătească bine a doua parte a sezonului şi sper să-i meargă din ce în ce mai bine. De Rednic se leagă speranţele. A făcut transferuri, acum are timp să ajusteze echipa pentru campionat" , a declarat Collins Fai pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: collins faidinamostandard liegeromaniamircea rednic 

viewscnt
Articole similare