Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Condiţia lui Straton pentru un Dinamo de play-off: "De asta este nevoie" Cum comentează alegerea făcută în această vară

VIDEO EXCLUSIV | Condiţia lui Straton pentru un Dinamo de play-off: "De asta este nevoie"  Cum comentează alegerea făcută în această vară

Dinamo București

Comentarii

După două sezoane în play-out, Dinamo încearcă să revină în lupta pentru cupele europene în mandatul lui Eugen Neagoe.

Câinii au avut un lot plin de străini în ultimii ani. Straton consideră că o schimbare ar fi binevenită. 
 
"Dinamo are nevoie de jucători români, Dinamo are nevoie de acel jucător român care îi cunoaşte spiritul, care îi cunoaşte foştii jucători, care ar fi gata să moară pentru Dinamo. Suporterii lui Dinamo pun această presiune din dorinţa de a fi din nou campioni, de a câştiga din nou eventul. Eu îi înţeleg, de aceea muncim la antrenamente cât putem de bine şi sper din suflet să avem şi puţin noroc. Cred că avem toate şansele din lume dacă muncim, mai ales campionatul românesc nu mai este ce a fost. Dacă reuşim să creem un familie între noi avem toate şansele să ne batem la campionat" spune portarul dinamovist. 
 
Goalkeeperul a ajuns în Ştefan cel Mare după două experienţe mai puţin plăcute la Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi. Oferta de la Dinamo a venit însă exact când trebuia.  
 
"Mă simt foarte bine, mă bucur că am ajuns la Dinamo, sper din suflet să facem treabă şi să reuşim să intrăm în play-off. Acesta e cel mai tangibil obiectiv pe care îl putem avea în momentul de faţă. Din ziua în care m-a contactat Dinamo am lăsat trecutul în urmă. Am venit aici cu gânduri bune, îmi doresc din tot sufletul să am evoluţii cât mai bune. Cred că a venit acest transfer într-un moment în care cred că sunt pregătit să apăr la Dinamo" asigură Straton.
 
 
 
 
05,02 Dacă mă rezum pur şi simplu la numele Dinamo, cred că avem prima şansă în acest campionat. 05,06 
 
05,14 Cred că avem toate şansele din lume dacă muncim, mai ales campionatul românesc nu mai este ce a fost. 05,20
 
05,23 Dacă reuşim să creem un familie între noi avem toate şansele să ne batem la campionat. 05,31

Afla mai multe despre: dinamostratonplay-offneagoe 

viewscnt
Articole similare