Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Contra ia toată vina asupra lui după scandalul "comunicării" de la naţională: "Pentru mine e o învăţătură"

VIDEO EXCLUSIV | Contra ia toată vina asupra lui după scandalul "comunicării" de la naţională: "Pentru mine e o învăţătură"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a mărturisit că se simte vinovat pentru că au existat jucători care nu ştiau că prima reprezentativă avea nevoie de un succes la cel puţin două goluri diferenţă în Muntenegru.

"S-au creat multe discuţii în jurul acelui mesaj al meu dacă s-a transmis acel mesaj, dacă trebuia să câştigăm cu două goluri diferenţă. Singurul vinovat sunt eu, e clar, dacă unii jucători nu au auzit acest lucru. Nimeni nu a vorbit că la ora începerii meciurilor noi depindeam de meciul Scoţia - Israel, care, dacă se termina la egalitate, noi nu mai aveam nicio şansă. Nu trebuie să găsim alţi vinovaţi, că conducerea Federaţiei, că team manager-ul. Dacă Israelul dădea gol în minutul 90, acele discuţii nu mai aveau rost.

Noi am vorbit despre acest lucru, despre a marca două goluri şi de a câştiga la două goluri diferenţă, dar în acelaşi timp am spus că nu depindem doar de noi.

Eu nu mai vreau să găsesc vinovaţi. Se mai întâmplă. Mi s-a întâmplat şi mie când eram jucător să fiu atent la altceva. Pentru mine pe viitor e o învăţătură şi mesajele vor fi transmise altfel. Nu mai vreau să se caute vinovaţi, să fie o ură. Simt că jucătorii sunt atacaţi, că echipa naţională e atacată, când nu văd de ce ar fi echipa naţională atacată. A fost responsabilitatea mea şi dacă nu s-a înţeles mesajul, pe viitor voi fi mai atent", a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: contrafrfnationala 

viewscnt
Articole similare