Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Corespondenţă din Qatar! Surpriza uriaşă avută de jucători şi fani în momentul în care au pătruns pe stadioane: ”Este senzaţional”

VIDEO EXCLUSIV | Corespondenţă din Qatar! Surpriza uriaşă avută de jucători şi fani în momentul în care au pătruns pe stadioane: ”Este senzaţional”

Cupa Mondială

Comentarii

Duminică, prezent la meciul de debut de la Campionatul Mondial din Qatar, Dan Udrea a făcut o serie de dezvăluiri din culisele turneului final, în legătură cu organizarea, condiţiile de pe stadioane şi din oraş şi alte aspecte importante.

Cel mai controversat Campionat Mondial din istorie a debutat duminică, cu înfrângerea ţării gazde împotriva Ecuadorului, scor 0-2, pe stadionul Al Bayt.

Jurnalistul Orange Sport Dan Udrea a fost prezent în tribune şi a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care a fost organizat Cupa Mondială şi despre cum decurge totul până acum.

Una dintre grijile fanilor înaintea turneului final era legată de temperaturile uriaşe din Qatar, care, în această perioadă, pot ajunge să atingă şi 40 de grade, mult peste nivelul uzual.

Dacă în oraş este într-adevăr caniculă, Dan Udrea a dezvăluit că a avut o surpriză uriaşă când a intrat pe stadion şi a simţit atmosfera din interior.

Toate arenele au fost dotate cu unităţi de aer condiţionat, care asigură o vreme ideală pentru fotbal pe gazon, dar şi în tribune.

Surpriza uriaşă avută de jucători şi fani în momentul în care au pătruns pe stadioane

Vremea în oraş e caldă, exagerat de caldă, 34-35 de grade, parcă astăzi (n.r. duminică) a fost ceva mai respirabil. Însă cum intri pe stadion, totul se transformă, adică simţi aer condiţionat.

Pe stadion acum e plăcut, e o atmosferă... nu ştiu, să zic de luna mai la noi, perfectă pentru fotbal. Cred că în jurul a 23-24 de grade cel mult, este senzaţional.

Undeva deasupra gazonului, înainte să înceapă tribunele, sunt, se şi văd, guri de aer condiţionat, mă gândesc că sunt în special pentru jucători, pentru a nu le fi cald.

Nu neapărat ora aceasta este problema (n.r. era ora 17:40, înaintea meciului de debut), ci meciurile care vor avea loc la ora 13, ora de aici, ora 12 la Bucureşti, atunci e realmente caniculă.

Îmi spuneau şi oamenii de aici, care lucrează de ani de zile, că pentru această perioadă, vremea este exagerat de caldă. În mod normal ar trebui să fie şapte-opt-zece grade mai puţin ca acum.

Dar în stadion e bine. Cert e că vremea de aici, de acum este ideală pentru fotbal”, a dezvăluit Dan Udrea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: qatar 

viewscnt
Articole similare