Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu a luat foc după meciul din Norvegia şi se ia de selecţioner: "Băi, pălărie cam mare, nu este în regulă. Un impresar face echipa" Care sunt argumentele expertului Telekom Sport

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu a luat foc după meciul din Norvegia şi se ia de selecţioner: "Băi, pălărie cam mare, nu este în regulă. Un impresar face echipa" Care sunt argumentele expertului Telekom Sport
Comentarii

Cornel Dinu a făcut analiza partidei cu nordicii şi a descoperit punctele slabe ale selecţionatei lui Contra în remiza de la Oslo.

Fostul antrenor nu a fost mulţumit deloc de felul în care Contra a alcătuit echipa de start. Şi nu s-a ferit să spună cum s-a ajuns la câteva dintre alegerile selecţionerului.
 
"Am avut noroc foarte mare, în faţa unei echipe modeste , de alergători, uneori şi cu viteză, cu doi jucători de nivel internaţional, Odegaard şi King. În rest, o echipă de mărşăluitori oarecum fotbalistici. Poate fi o observaţie obiectivă faptul că nu mai producem jucători de valoare, dar nici să joci cu Grozav, cu Stanciu. Mă rog, ar fi o explicaţie faptul că sunt impresariaţi de fină. Deci ca să joci cu vreo 4-5 jucători.... Anton, Stanciu, Grozav, improvizaţia cu Chipciu în fundaş dreapta.
 
Sunt nişte parti-pris-uri. Dar una e să îl ai parti-pris de jucător... cum era Angelo Niculescu, pe Radu Nunweiler, care se spune că era unul dintre jucătorii de bază, şi alta e să îl ai parti-pris atât de îndoielnic şi de discutabil pe Stanciu sau pe Grozav. Există un semn de întrebare în privinţa influenţei pe care un impresar poate să o aibă.
 
Alte explicaţii nu pot să existe legice, la un om care a jucat prin fotbalul mare... sigur, că s-ar putea ca pălăria să fie prea mare pentru fotoliul în care l-au aşezat veneticii de la Federaţie, care se gândesc numai la buzunarul lor şi care nu au făcut, ca şi cei dinaintea lor, n-au făcut mai nimic pentru întremarea fotbalului românesc" a spus Cornel Dinu în exclusivitate pentru Telekom Sport. 
 
Deşi mulţi au lăudat schimbările lui Contra, Cornel Dinu vede altfel lucrurile. 
 
"Dacă eu sunt preşedintele Federaţiei, a doua zi te dau afară, pentru că trebuia să joci cu ei de la început. Când au intrat amândoi, şi în special Ianis, s-a schimbat jocul. Ianis a avut o prestaţie excepţională. A driblat, s-a jucat cu schiorii ăia din apărare pe care îi aveau norvegienii, nu a greşit mingi.... la fel şi Maxim.
 
Păi şi atunci... băi, pălărie prea mare, nu te gândeşti? Nu îi vezi la antrenament? Înseamnă că dracul şi-a băgat coada şi sirena îţi dă verdicte de la cununie. Sau altă explicaţie, că nu ştii fotbal. Şi atunci e şi mai dramatic. Trafic de influenţă parcă mai merge la români, unde este plin de aşa ceva" a adăugat Cornel Dinu. 
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: româniacornel dinunorvegiacontraana maria prodan 

viewscnt
Articole similare