Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu, atac devastator la Dică: "Asta am auzit despre el şi spune multe!" Dezvăluirea lui Mister

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu, atac devastator la Dică: "Asta am auzit despre el şi spune multe!" Dezvăluirea lui Mister

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu este de părere că FCSB a câştigat nemeritat împotriva Astrei Giurgiu, scor 1-0, duminică, în etapa a 14-a a Ligii 1 şi îl critică din nou pe Nicolae Dică, de această dată pentru modul în care organizează şedinţele de pregătire ale vicecampioanei.

"Astra trebuia să câştige clar. Există o anumită explicaţie în jocul celor de la FCSB, faptul că sunt şase jucători accidentaţi. Însă cât ai încerca să te motivezi cu aceşti şase jucători accidentaţi, nu ai nicio scuză că nu ţi-ai luat apărători centrali, ce ai nevoie, de căruţă iarna şi de sanie vara ca să nu te prindă nepregătit. Asta spune mult despre profesionalismul de acolo. Indiscutabil Mulţescu este peste ceea ce reprezintă Dică la ora actuală", a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Expertul Telekom Sport susţine că Gigi Becali intervenea la echipă şi pe vremea lui Cosmin Olăroiu şi a lui Laurenţiu Reghecampf.

"Indiferent de felul în care se discută că Dică nu face singur echipa şi că are un rol mai mult decorativ, totuşi să ne aducem aminte că aceeaşi influenţă de creator de fotbal a patronului cred că era şi în perioada lui Olăroiu, şi a lui Reghecampf. Dar aceştia aveau o personalitate mult mai pregnantă, abilitate după părerea mea, mult mai buni meseriaşi decât Dică, despre care am auzit că este mai mult un contemplativ la antrenament. Spune-mi cum te antrenezi ca să îţi spun cum joci. Dacă vedem asemenea confuzii, asemenea deficienţe clare, crase în jocul FCSB-ului, este clar că antrenamentul nu e în regulă", a mai spus Dinu.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I, la care oaspeţii au ratat un penalty. Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 67, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Mrzljak la Moruţan. În minutul 21, Bălgrădean a apărat un penalty executat de Llullaku, acordat pentru un henţ comis de Morais.

Afla mai multe despre: cornel dinudicafcsb 

viewscnt
Articole similare