Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu îl distruge pe Gigi Becali: ”Săracul, e o victimă. Un rebut comportamental. A rupt barierele”

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu îl distruge pe Gigi Becali: ”Săracul, e o victimă. Un rebut comportamental. A rupt barierele”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu i-a dat o replică dură lui Gigi Becali! ”Mister” a taxat declaraţiile patronului de la FCSB, care îl ironizase pe Dinu că doarme cu câinii în casă.

La Minutul 91, Cornel Dinu l-a pus la zid în termeni duri pe Gigi Becali. ”Mister” n-a rămas indiferent la atacul lui Becali şi i-a dat o replică devastatoare omului care conduce FCSB-ul.

Nenorocirea e că astfel de amărâţi mental sau rebuturi comportamentale, cum e Gigi, săracul, sunt o victimă după părerea mea şi e ultima dată când mai vorbesc aici la el. Am spus de mult timp. În România, după 1990, din păcate s-au rupt barierele. Şi au venit mulţi în centru şi s-a pierdut o ordine discutabilă care te punea mai mult în valoare prin a fi, prin a avea ceva cu orice preţ.

Şi aici nu mai intru în amănunte cum a făcut averea, ce s-a întâmplat, că mi-e milă şi de născuţii cu asemenea deficienţe de comportament nu trebuie să discutăm.

El nu poate să înţeleagă niciodată afinitatea dintre câine şi om. Pentru că probabil el le dă cu piciorul. Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, iar Toto spunea despre câine că e pentru om ceva între copil şi înger. El invocă divinitatea, dar nu are nimic în comun cu ea. Au venit aceste rebuturi comportamentale care ne umplu ziua cu amărăciune”, a spus Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinubecaliscandal,  

viewscnt
Articole similare