Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu îl face praf pe Niculescu după înfrângerea cu Botoşani: "Ce începi prost, se termină şi mai prost"

VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu îl face praf pe Niculescu după înfrângerea cu Botoşani: "Ce începi prost, se termină şi mai prost"
Comentarii

Aflat în studioul Telekom Sport după înfrângerea lui Dinamo, 0-2, la Botoşani, Cornel Dinu l-a criticat pe antrenorul dinamovist, Claudiu Niculescu.

"Niculescu este lunetist", a început Cornel Dinu, în emisiunea "Minutul 91" de la Telekom Sport. "Ce a făcut Niculescu astăzi nu face parte dintr-un om care judecă posibilităţile reale ale jucătorilor de care dispune. Există acest precept incontestabil că ce începi prost, se termină şi mai prost. Contează foarte mult calitatea oamenilor, Claudiu a început total neinspirat formula de joc, a început cu 4-2-3-1", a spus Dinu, care este de părere că Dinamo ar trebuie să joace într-un sistem 4-3-3. 

Mai mult sau mai puţin ironic, Cornel Dinu a oferit şi o soluţie pentru a revitaliza vestiarul lui Dinamo: "Fă-le rost de târnăcoape, sape, greble, dă-le în vestiar sau cântaţi-le sorcova. Asta e cântarea care ar trebui pusă în vestiarul lui Dinamo". 

Afla mai multe despre: cornel dinudinamoclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare