Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra a fost operat la picior. Selecţionerul, mesaj de pe patul de spital: "Totul a decurs bine"

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra a fost operat la picior. Selecţionerul, mesaj de pe patul de spital: "Totul a decurs bine"

Echipa națională

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a fost operat cu succes la picior, marţi, la Madrid.

Selecţionerul României, în vârstă de 42 de ani, a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, la începutul acestei luni, dar dubla cu Lituania şi Serbia l-a făcut să amâne operaţia. Contra a alunecat pe scările unui hotel din Cluj, înaintea meciului dintre CFR şi Universitatea Craiova, din Liga 1.

"Dragi suporteri ai naţionalei, operaţia a decurs bine, fără probleme. Mă simt bine. Voi fi cât mai repede aproape de băieţi. Îmi pare rău că la meciul cu Serbia nu am putut să vă facem fericiţi cu cele trei puncte, dar ne vom bate ca şi până acum să vă facem în continuare fericiţi. Mulţumim pentru că aţi fost alături de noi la meciul cu Serbia şi vă aşteptăm şi la următorul meci al echipei naţionale alături de noi", a fost mesajul transmis de selecţioner de pe patul de spital, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

În ciuda problemelor medicale, Cosmin Contra a rămas neînvins pe banca primei reprezentative, în meciurile oficiale. România a învins Lituania, în deplasare, scor 2-1, apoi a remizat cu Serbia, pe Arena Naţională, scor 0-0.

Selecţionerul are o lună la dispoziţie ca să se recupereze. Pe 17 noiembrie, tricolorii vor întâlni Lituania, pe teren propriu, pentru ca trei zile mai târziu să înfrunte Muntenegru, în deplasare, în ultima rundă din faza grupelor Ligii Naţiunilor.

 

viewscnt
Articole similare