Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra a prefaţat finala Europa League. Care este cel mai mare dezavantaj al lui Atletico

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra a prefaţat finala Europa League. Care este cel mai mare dezavantaj al lui Atletico

Fotbal

Comentarii

Cosmin Contra nu putea rata finala Europa League. Mare fan Atletico Madrid, selecţionerul va urmări meciul alături de fiul său şi îi va ţine pumnii prietenului Simeone să obţină pentru a doua oară trofeul Europa League pe banca lui madrilenilor.

"Atletico Madrid este favorită în această finală, dar eu sunt conştient că Marseille este o echipă redutabilă şi foarte periculoasă. Joacă un fotbal extraordinar, are jucători foarte bine, care pot face oricând diferenţa. Însă, Atletico se apără foarte bine, Simeone ştie cum să-şi aşeze jucătorii în teren.

E clar că experienţa este de partea celor de la Atletico Madrid, iar această experienţă se va vedea spre finalul partidei. Cel mai mare dezavantaj pentru Atletico este că Simeone nu va fi pe bancă. A recunoscut şi el că a greşit. Cu toţii greşim. Avem impulsuri şi trăiri care, la un moment dat, ne fac să regretăm totul. Însă, cu siguranţă, va învăţa din această experienţă. Cholo este un tip vulcanic, care trăieşte intens meciul. Faptul că nu va fi pe bancă va reprezenta o pierdere foarte mare pentru Atletico Madrid" , a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

  • Selecţionerul Cosmin Contra va fi LIVE de la Lyon, înaintea finalei Europa League, în cadrul Studioului UEL, miercuri, de la ora 20:20

Afla mai multe despre: diego simeonecosmin contraatletico madridspaniaeuropa league 

viewscnt
Articole similare