Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra şi Mirel Rădoi, reacţii ferme după scandalul în care au fost implicaţi Cristi Manea şi iubita sa: "E îngrozitor, teribil!" În ce stare e acum tânăra

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra şi Mirel Rădoi, reacţii ferme după scandalul în care au fost implicaţi Cristi Manea şi iubita sa: "E îngrozitor, teribil!" În ce stare e acum tânăra

Echipa națională

Comentarii

Bucuria calificării în semifinalele EURO U21 a fost umbrită de un incident reprobabil petrecut la finalul confruntării România - Franţa, scor 0-0, în care au fost implicaţi Cristi Manea, partenera acesteia şi fani ai echipei naţionale.

După meci, iubita lui Manea a fost lovită în figură de un fan, care din primele informaţii s-ar fi răzbunat pentru că fundaşul naţionalei îi bruscase la rândul său iubita (mai multe informaţii aici).

Atât selecţionerul echipei de tineret, Mirel Rădoi, cât şi cel al echipei de seniori, Cosmin Contra, au condamnat incidentele de la final.
 

Rădoi: "Îmi cer scuze eu în faţa lui Cristi Manea pentru ceea ce s-a întâmplat" EXCLUSIV | Reacţia lui Contra şi ultimele informaţii despre starea iubitei lui Manea ---> http://bit.ly/31U5z8g

Posted by Telekom Sport on Tuesday, June 25, 2019

Rădoi a oferit informaţii despre starea iubitei lui Manea, catalogând drept "îngrozitor şi teribil" ce s-a întâmplat după meci.

"Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, un incident care nu îşi avea locul. Noi între noi, suporteri români, au lovit-o fără niciun motiv pe prietena lui Manea şi chiar şi pe un prieten de-al lor.

Îmi e greu să vă spun ceea ce simt în acest moment, aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper ca cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane.


Chiar am fost şi am văzut-o pe prietenă şi nu arăta deloc bine. Mă bucur că acum e bine, a fost dusă la spital, o să aibă două copci.

E îngrozitor, teribil. În loc să ne bucurăm pentru că ne-am calificat la Jocurile Olimpice după 55 de ani, suntem într-o semifinală de Campionat European, apar astfel de episoade.

Îmi pare rău, îmi cer scuze eu în faţa lui Cristi Manea pentru ceea ce s-a întâmplat", a s
pus Mirel Rădoi în conferinţa de presă.

Un discurs similar a avut selecţionerul Cosmin Contra, la microfonul Telekom Sport.

"E regretabil, dar din păcate nu poţi să eviţi asemenea episoade şi e păcat că s-a întâmplat lucrul acesta. A ştirbit puţin din această bucurie a băieţilor, dar se mai întâmplă, bine că nu a fost ceva mai grav. E un lucru foarte grav ceea ce s-a întâmplat, dar bine că nu a fost şi mai rău de atât", a spus Contra în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

viewscnt
Articole similare
Considerata una dintre cele mai frumoase femei, ea este noua ambasadoare a Romaniei