Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Costel Pantilimon şi povestea din spatele transferului la Manchester City: "Eu aveam alte planuri"

VIDEO EXCLUSIV | Costel Pantilimon şi povestea din spatele transferului la Manchester City: "Eu aveam alte planuri"

Stranieri

Comentarii

Portarul echipei Nottingham Forest şi al naţionalei României, Costel Pantilimon, a rememorat cel mai important transfer al carierei sale, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Internaţionalul român, ajuns la 31 de ani, a mărturisit că la vremea respectivă nu a perceput importanţa transferului la Manchester City.

"A fost o perioadă agitată, o perioadă în care îmi doream să plec, aveam discuţii aproape zilnic cu domnul Iancu, îmi doream să plec. Cred că făcusem tot ce era posibil pentru Poli, era momentul pentru mine, aveam 24 de ani, era momentul să plec. Într-un final, am ajuns la City, pentru că au mai fost alte discuţii şi cu alte cluburi, dar cred că am fost mai mult împins de domnul Iancu. La momentul respectiv, nu înţelegeam de ce îmi tot repeta să ajung în Anglia, la o echipă, care între timp s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante din Anglia. Nu am înţeles la momentul respectiv, dar, mă repet, şi în ziua de azi ţin să-i mulţumesc. Fiind tânăr, având alte planuri în cap, nu am înţeles exact ideea. Pe această cale pot să-i mulţumesc încă o dată", a spus Pantilimon, pentru Telekom Sport.

Portarul a dat timpul şi mai înapoi şi a dezvăluit datorită cui a ales să semneze cu Timişoara, în defavoarea echipelor din Capitală.

"Cred că dinainte de a ajunge la Timişoara au fost câteva discuţii de a ajunge în Bucureşti. Am evitat mai tot timpul. Un impact puternic în alegerea mea a fost dorinţa de a lucra cu domnul Hagi. Este tot ce pot spune. Atunci când ai ocazia să lucrezi cu un nume ca domnul Hagi, cred că alegi cu uşurinţă", a mai spus Pantilimon.

Afla mai multe despre: pantilimonmanchester citytransfer 

viewscnt
Articole similare