Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cristi Săpunaru "all inclusive". De la finala UCL la transferul lui Andone în Anglia: "I se potriveşte. E atacantul care loveşte cel mai rău!"

VIDEO EXCLUSIV | Cristi Săpunaru "all inclusive". De la finala UCL la transferul lui Andone în Anglia: "I se potriveşte. E atacantul care loveşte cel mai rău!"

Echipa națională

Comentarii

Revenit în ţară pentru reunirea echipei naţionale, Cristian Săpunaru a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre toate subiectele arzătoare ale momentului în fotbalul românesc.

Fundaşul lui Kayserispor a prefaţat finala Champions League, unde o va susţine pe Real Madrid, dar a vorbit şi despre selecţionerul Cosmin Contra, transferul lui Florin Andone în Anglia, şansele lui Ianis Hagi de a ajunge un nume important în naţională sau proiectul Academia Rapid, unde a promis că se va implica.

Urmăreşte mai jos interviul integral cu fundaşul naţionalei.



Despre finala Champions League: "Liverpool şi real sunt două echipe extraordinare, care au demonstrat în acest an că pot câştiga trofeul UCL. Sunt madrilist de felul meu, aşa că voi ţine cu Realul.

Mă aşteptam la Liverpool, pentru că au un antrenor extraordinar, aţi văzut ce a făcut la Dortmund şi într-o perioadă aşa de scurtă a făcut o echipă competitivă la Liverpool.

Presiunea e clar pe Real, ei sunt obişnuiţi cu câştigarea trofeului şi speră într-un nou trofeu, dar aţi văzut cum este fotbalul, niciodată să nu spui că o să câştigi înainte, pentru că o finală se joacă în 90 de minute [...] Cred că va câştiga Real cu 2-1, cu două goluri Ronaldo şi unul Salah".

Despre transferul lui Florin Andone în Anglia: "Cred că e un pas înainte pentru el, având în vedere că în ultima parte nu mai juca la Deportivo. Nu ştiu dacă a avut un sezon slab, dar n-a avut noroc să înscrie cum a înscris anul trecut. E un jucător puternic, cred că poate face faţă cu brio în Anglia. I se potriveşte campionatul.

E atacantul care loveşte cel mai rău (n.r. la antrenamente)"

Despre Cosmin Contra: "Contra e mai aproape de noi, ne transmite mai bine ce are de transmis şi a început bine. A preluat o echipă naţională obosită din punct de vedere psihic şi ne-a dus pe un drum bun".

Despre Ianis Hagi: "Ianis Hagi e încă tânăr şi are şansa să ajungă un fotbalist mare într-o zi. Dar trebuie ajutat, cum trebuie de fapt ajutaţi toţi tinerii".

Despre Şumudică: "Viaţa merge înainte, ştiţi cum e. Şumi a fost antrenorul nostru, toată lumea l-a păcut acolo. Dar este un antrenor foarte bun şi îşi va găsi repede echipă, sunt sigur.

S-a mai calmat (n.r. Şumudică) un pic. Nu mai e cum îl ştiţi din România, dar tot le mai are pe ale lui"

Despre Răzvan Lucescu şi PAOK: "E păcat să pierzi un campionat aşa, ştiind că eşti pe primul loc... Am văzut că şi patronul a fost alături de ei, şi el a ştiu să ţină echipa şi au reuşit să câştige cupa"

Despre De Amorim: "Amorim a stat foarte mult la Steaua, nu a jucat şi îi era greu să-şi revină. Dar şi-a revenit uşor, uşor şi la anul sper să facă un sezon bun. Unde va fi"

Despre proiectul Academia Rapid: "Am urmărit Academia Rapid, cum să nu! Voi fi implicat când mă voi întoarce în ţară! 100%! Cum voi putea. Am vorbit cu Nico, cu Pancone! Ne gândim să aducem Rapidul în prima ligă, înapoi! Normal că se poate. Ar trebui ca toţi rapidiştii să înţeleagă că trebuie să fim o singură echipă. Nu contează primării sau altceva.

Mai sunt două meciuri şi ne vedem la baraj!", a declarat Cristi Săpunaru pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: sapunaruinterviuexclusivnationala 

viewscnt
Articole similare