Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum arată acum Ionuţ Negoiţă. Transformarea este evidentă. Nistor: ”Am auzit că şi-a făcut implant, probabil că nu-l mai recunoaştem”

VIDEO EXCLUSIV | Cum arată acum Ionuţ Negoiţă. Transformarea este evidentă. Nistor: ”Am auzit că şi-a făcut implant, probabil că nu-l mai recunoaştem”galerie foto

Superliga

Comentarii

Dan Nistor spune că Ionuţ Negoiţă s-a îndepărtat de echipă şi în ultima perioadă n-a mai trecut prin cantonamentul echipei. Între timp, spune că acţionarul lui Dinamo şi-a făcut transplant de păr şi a trecut pe la chirurgie plastică.

Dinamo are un parcurs excelent cu Dusan Uhrin pe bancă şi victoria cu 3-2 în faţa Viitorului a confirmat acest lucru. Însă jucătorii sunt neplătiţi de o lună şi jumătate. În plus, Dan Nistor spune că se simte şi lipsa lui Ionuţ Negoiţă, care s-a îndepăratat de echipă. Căpitanul lui Dinamo dezvăluie şi că Negoiţă ar fi suferit în această perioadă câteva intervenţii la felul în care arată.

”(Tu ai simţit nevoia să vină Ionuţ Negoiţă acum, să discute cu voi?) Sincer, mi-aş dori foarte mult, pentru că nu l-am mai văzut de mult timp şi chiar îmi e dor de dânsul, pentru că înainte mai venea la Săftica, mai avea discuţii cu noi. Îi fac o invitaţie pe această cale şi îl aşteptăm la Săftica. (Poate nu îl mai recunoaşteţi) Am auzit că şi-a făcut implant. Probabil de aceea nu o să-l mai recunoaştem, dar cu siguranţă îl recunoaştem. E acelaşi om bun, chiar dacă unii îl înjură, dacă nu era el, acest club era în faliment, aşa că să lăsăm răutăţile la o parte”, a declarat Dan Nistor după Dinamo - Viitorul 3-2.



Ultima apariţie a lui Ionuţ Negoiţă, 45 de ani, a fost la mijlocul lunii august, când patronul lui Dinamo a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.


FOTO: Cum arăta Ionuţ Negoiţă înainte de transplantul de păr

Ca o paranteză, schimbările fizice suferite de omul de afaceri au putut să fie observate încă de atunci. În cadrul interviului, Ionuţ Negoiţă se plângea de tratamentul de care a avut parte la Dinamo, deşi a reuşit să salveze clubul de la faliment. Lucru care l-a făcut să se îndepărteze de echipă:

”E normal să fiu supărat şi am toate motivele să fiu. Nu mai contează. Eu am avut o perioadă în care m-am ocupat de Dinamo. Am făcut şi bune şi rele. Am făcut unele lucruri nu aşa bune cum ar fi făcut unii specialişti, iar acum caut soluţii să predau ştafeta. Pentru mine este un capitol închis. Ca suporter, voi fi cângă Dinamo, fie că va fi în prima ligă, sau Doamne fereşte, fie că va fi pe locul 1, sau pe 12”, a declarat atunci Ionuţ Negoiţă pentru Telekom Sport.


VIDEO: Cum arată Ionuţ Negoiţă după implantul de păr.

Ultimul meci oficial la care Ionuţ Negoiţă a asistat a fost Dinamo - Athletic Bilabo, scor 1-1, partidă disputată pe 27 iulie 2017, în turul al treilea al Europa League.

Afla mai multe despre: ionut negoita 

viewscnt
Articole similare