Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum e "nebunul" Simeone la antrenamente? "La meciuri se transformă total!" Ce a observat Adi Mihalcea în săptămâna petrecută la Atletico

VIDEO EXCLUSIV | Cum e "nebunul" Simeone la antrenamente? "La meciuri se transformă total!" Ce a observat Adi Mihalcea în săptămâna petrecută la Atletico
Comentarii

Adrian Mihalcea a petrecut o săptămână la antrenamentele lui Atletico Madrid şi a putut să-l urmărească la lucru pe Diego Simeone într-o săptămână extrem de importantă pentru madrileni.

Joi seară, Atletico a trecut de Sporting, scor 2-0, în manşa tur a sferturilor Europa League, iar duminică trupa lui Cholo are marele derby cu Real Madrid.

Secundul lui Contra de la echipa naţională a vorbit pentru Telekom Sport şi s-a declarat extrem de mulţumit de ceea ce a putut învăţa în săptămâna petrecută la Atletico, precizând că omul Simeone este total diferit de antrenorul Simeone şi de imaginile oferite de acesta în timpul meciurilor.

  • Real Madrid - Atletico Madrid e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 17:15

"A fost o săptămână perfectă! Ştiam pentru ce vin şi m-a mulţumit pe deplin. Nu e ca am învăţat ceva, am văzut cum se lucreaza la un nivel foarte ridicat. Vreau şi sunt convins că o să mai repet astfel de acţiuni, nu are decât să mă ajute.

Îl auzeam pe Cosmin că spune că nu l-a surprins cu nimic Atletico. Ei asta pregătesc, ei nu joacă în funcţie de adversar, au un joc precis, cred că toată lumea îl stie, dar nimeni nu poate să îl contracareze sau foarte puţine echipe o pot face.

Am reuşit să stau foarte puţin, practic ne-am salutat şi i-am adresat două întrebări. Nu (n.r. nu e "nebun" la antrenamente), din contră, e foarte liniştit, dar e o disciplină foarte mare. Toată lumea îl ascultă, el decide tot, de la terenul de antrenament până la cei care asistă la antrenament. În timpul meciului se transformă. E mult mai calm, are discuţii scurte şi la obiect"
, a declarat Adrian Mihalcea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihalceasimeoneatletico 

viewscnt
Articole similare