Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum i-a prins Revoluţia pe liderii Generaţiei de Aur! Dezvăluirile lui Hagi şi Popescu: ”Mă uitam şi plângeam”

VIDEO EXCLUSIV | Cum i-a prins Revoluţia pe liderii Generaţiei de Aur! Dezvăluirile lui Hagi şi Popescu: ”Mă uitam şi plângeam”

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi şi Gică Popescu, liderii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, au vorbit, la TOP INTERVIU, despre momentele tensionate din timpul Revoluţiei din 1989.

Dacă Gică Hagi a fost prins de Revoluţie în ”focurile” ultimului examen de la facultate, Gică Popescu era în Italia în momentul în care lucrurile au degenerat în România.

"Eu am dat ultimul examen pe 22 decembrie, ultimul examen la facultate, când am terminat. Când m-am dus, deja era ocupată o parte din zonă, am dat la 12, am terminat, imediat am plecat, că ne-a zis să plecăm din Bucureşti.

Am plecat la Constanţa şi după aceea am făcut Revelionul la Bucureşti, la mine în apartament, cu Ilie Dumitrescu. Şi i-am zis un lucru: «ce simţi, Ilie? Suntem liberi, putem pleca». Şi până la urmă am răspuns eu. Am zis că simt bogăţie peste tot, bani peste tot, dar trebuie să mă aplec. Dacă nu munceşti, poţi să rămâi în spate foarte mult. Eu, în momentul ăla, am înţeles că viaţa depinde de mine: unde pot ajunge, cât de departe", a spus Gică Hagi la Telekom Sport

Revoluţia m-a prins în Italia. În perioada sărbătorilor, mai plecam cu Craiova să facem meciuri. Mai luam şi noi un ban, 200-300. M-am speriat. Ţin minte că ne uitam la televizor şi plângeam. Nu ştiam ce e acasă, nu aveam telefoane, nu puteai să vorbeşti cu familia. A fost complicat, am întrerupt şederea în Italia şi ne-am întors după o săptămână acasă”, a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagipopescurevolutie,  

viewscnt
Articole similare