Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum se pregătesc dinamoviştii în actuala pauză. Mesajul lui Ante Kuduz pentru români

VIDEO EXCLUSIV | Cum se pregătesc dinamoviştii în actuala pauză. Mesajul lui Ante Kuduz pentru români

Handbal

Comentarii

Dinamoviştii se pregătesc intens pentru meciurile de foc pe care urmează să le dispute în optimile Ligii Campionilor, împotriva celor de la PSG.

Deşi meciurile de handbal au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată, handbaliştii lui Dinamo nu stau deloc în această pauză prilejuită de pandemia de coronavirus. În frunte cu Mamdouh Shebib, "dulăii" se pregătesc intens pentru meciurile rămase din actualul sezon.

Ante Kuduz le-a transmis şi un mesaj românilor în lupta cu epidemia de coronavirus care a lovit şi ţara noastră.

"Vreau să vă transmit tuturor să aveţi grijă, să fiţi responsabili şi puternici. Este momentul perfect pentru a vă descoperi noi hobby-uri, acum, toate lucrurile care ne plăceau au fost puse să aştepte, dar trebuie să mergem înainte şi să fim responsabili. Nu ştim ce se va întâmpla cu acest sezon, nu ştim ce se va întâmpla cu meciul cu PSG. Aveţi grijă, rămâneţi puternici!" , a declarat Ante Kuduz pentru telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe