Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum se putea schimba drumul României U21. Pe cine voia Mirel Rădoi să aducă la naţională: ”Erau trei pe lista mea”

VIDEO EXCLUSIV | Cum se putea schimba drumul României U21. Pe cine voia Mirel Rădoi să aducă la naţională: ”Erau trei pe lista mea”

Echipa națională

Comentarii

Plecarea lui Daniel Isăilă a agitat apele la Federaţia Română de Fotbal, iar Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă au început imediat căutarea unui nou selecţioner.

Mirel Rădoi a explicat că a avut o listă cu trei nume pentru postul de selecţioner. Adi Mutu, Claudiu Niculescu şi Costel Enache ar fi putut ajunge pe banca naţionalei U21 a României şi nu se ştie cum se putea schimba traseul ”tricolorilor”.

Am început să căutăm imediat şi fiecare avea o listă. Am făcut o listă cu câteva nume. M-am gândit la Adi Mutu, la Claudiu Niculescu, la Costel Enache. Primul meu criteriu a fost să fie un fost fotbalist, pentru că am văzut că grupul ăsta comunica foarte uşor cu Dani, iar avantajul lui a fost că a jucat fotbal. Folosea mereu în discuţii exemple din cariera lui de jucător.

Al doilea criteriu era să fie foarte tânăr, pentru că ei încă sunt la vârsta în care nu îşi gestionează foarte bine nici emoţiile, nici trăirile. Atunci m-am gândit că trebuie să fie unul care nu are nici 30 de ani, dar nici să fie foarte în vârstă. Eu văd antrenorii de peste 50 de ani la loturile mici, la 15, 16, 17 ani. Sunt oameni cu experienţă şi ei au şi răbdare cu copiii ăia. Eu, de exemplu, n-aş putea avea răbdarea unui astfel de antrenor cu copiii de 15-16 ani”, a spus Rădoi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoiromanianationalau21 

viewscnt
Articole similare