Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum şi-a petrecut Gică Hagi ziua de naştere: "Asta a fost cea mai mare bucurie" Dorinţa Regelui la 54 de ani

VIDEO EXCLUSIV | Cum şi-a petrecut Gică Hagi ziua de naştere: "Asta a fost cea mai mare bucurie" Dorinţa Regelui la 54 de ani

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a avut parte de o aniversare specială, la fel ca în fiecare an. Prietenii apropiaţi au fost primii care i-au urat la mulţi ani imediat după miezul nopţii.

Din primele minute ale zilei, telefonul Regelui a sunat încontinuu. 

"Au început prietenii aseară, mi-au luat-o înainte aseară, pentru că nevasta-mea este puţin răcită şi a trebuit să se odihnească şi fii-mea este plecată în America, Ianis este aici la Constanţa, dar alţi prieteni au luat-o înainte. Aseară după 12 noaptea, între 12 şi 1 noaptea toţi au trimis mesaje, chiar şi de afară au fost. Am primit foarte multe şi cred că este cea mai mare bucurie când de ziua ta lumea nu a uitat, te aminteşte şi, bineîneînţeles, tuturor celor care mi-au trimis mesaje le mulţumesc pe această cale, că sunt cu gânduri bune lângă mine" a povestit Hagi. 

 Hagi a mai lămurit un mister în ziua în care a împlinit 54 de ani. 

"În ultima perioadă mă vedeţi îmbrăcat mai sport. Foarte puţin elegant ca să par mai tânăr, să nu arăt vârsta pe care o am. Să par mai sportiv şiu să par mai tânăr pentru că nu accept lucrul ăsta.  Important este corpul meu, mintea şi corpul nu o acceptă. Mă simt tânăr, în putere încă" a povestit aniversatul special. 

Afla mai multe despre: hagianiversare54 de animesaje 

viewscnt
Articole similare