Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum văd Marius Niculae şi Florin Răducioiu derby-ul Dinamo - FCSB: ”Şi la o săptămână după meci, încă resimţeam acea tensiune”

VIDEO EXCLUSIV | Cum văd Marius Niculae şi Florin Răducioiu derby-ul Dinamo - FCSB: ”Şi la o săptămână după meci, încă resimţeam acea tensiune”
Comentarii

Dinamo - FCSB este meciul finalului de an în fotbalul românesc. Legendele lui Dinamo, Marius Niculae şi Florin Răducioiu au vorbit în studioul Telekom Sport despre partida pe care postul nostru de televiziune o transmite în direct, duminică, de la ora 21:00.

Marius Niculae şi Florin Răducioiu au crescut în Ştefan cel Mare. Niculae (37 de ani) a debutat la prima echipă în 1996 şi a marcat aproape 100 de goluri pentru Dinamo.

Cu 10 ani mai devreme, debuta şi Florin Răducioiu la prima echipă a câinilor, iar Radu avea să marcheze de 30 de ori în 4 ani, înainte să plece la Bari, apoi să urmeze o carieră de succes la echipa reprezentativă şi în cele mai importante cinci campionate ale lumii.

Amândoi ştiu însă ce înseamnă un astfel de meci. În studioul Telekom Sport, foştii mari atacanţi ai câinilor au explicat cum văd partida de la finalul săptămânii, chiar dacă ambii simt lipsa meciurilor derby de altă dată.

"Din punctul meu de vedere nu mai este chiar un derby, pentru că valoarea a scăzut foarte mult la ambele echipe. La noi era o nebunie şi la o săptămână după meci, încă resimţeam acea tensiune", a declarat Marius Niculae la Telekom Sport.

"Eu ţin cu Dinamo şi sunt convins că vom asista la un meci bun. Rămâne un meci al orgoliilor, al ambiţiilor. Eu sunt convins că va fi un meci bun, vor contribui foarte mult şi suporterii lui Dinamo la acest spectacol. Dar farmecul s-a pierdut, da. În ceea ce priveşte jucătorii, valorile. Nu ai cu cine să te identifici în acest moment. Am asistat la meciul cu Voltunari şi nu am reuşit să identific un lider al acestei echipe a lui Dinamo. Mi-ar fi plăcut să retrăiesc meciurile de altă dată şi ca suporter", a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaeflorin răducioiudinamofcsbdinamo-fcsb 

viewscnt
Articole similare