Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum vede „secundul” Jerry Gane duelurile din Grupa F. „Ne vom bate cu cele două echipe nordice”

VIDEO EXCLUSIV | Cum vede „secundul” Jerry Gane duelurile din Grupa F. „Ne vom bate cu cele două echipe nordice”
Comentarii

Naţionala României şi-a aflat, duminică, adversarele din preliminariile Euro-2020. Reprezentativa ţării noastre a făcut parte din urna a patra valorică la tragerea la sorţi şi a fost repartizată în Grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

Jerry Gane, antrenorul secund al naţionalei României, consideră că adversarele cu care „tricolorii” se vor duela pentru calificarea la EURO sunt Norvegia şi Suedia.

„E o grupă echilibrată, dar totodată accesibilă. E clar că în acest moment ne vom bate cu cele două echipe nordice, Suedia şi Norvegia. Eu cred că dacă vrem să ajungem la un Campionat European trebuie să trecem de aceste echipe, e clar.

E o grupă care mie sincer îmi place. Putea fi mai rău. În orice grupă sunt echipe puternice. Orice grupă aveam întâlneam două echipe puternice. Noi după un an de zile arătăm din ce în ce mai bine şi cred că putem face meciuri frumoase şi să le dăm bucuria suporterilor de a merge la Euro.

Spania e o echipă puternică, dar şi alte alte echipe sunt puternice în alte grupe dacă am sta şi am analiza foarte bine. Asta e o grupa o luăm ca atare, trebuie să facem o campanie bună. Important e să începem bine. Aşteptăm programul celor de la UEFA cum ne progreamează şi cum începem. E foarte important”, a spus Jerry Gane la Telekom Sport.

La finalul fazei grupelor preliminare, echipele de pe primele două locuri în cele zece grupe se vor califica la Campionatul European din 2020. Ultimele patru locuri la turneul final vor fi ocupate după play-off-ul la care vor participa cele 16 câştigătoare ale grupelor Ligii Naţiunilor sau următoarele echipe cel mai bine clasate în Liga Naţiunilor, în funcţie de rezultatele grupelor preliminare ale Euro-2020.

Turneul final va avea loc în  perioada 12 iunie - 12 iulie 2020. Cele 12 gazde ale Euro-2020 sunt: Anglia, Azerbaidjan, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, România, Rusia, Scoţia, Spania, Ungaria.

Afla mai multe despre: echipa nationalajerry gane,  

viewscnt
Articole similare