Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cuvinte uriaşe pentru un tehnician român din noul val: "A învăţat de la Lucescu. Va deveni un antrenor de nivel european"

VIDEO EXCLUSIV | Cuvinte uriaşe pentru un tehnician român din noul val: "A învăţat de la Lucescu. Va deveni un antrenor de nivel european"

Fotbal intern

Comentarii

Ovidiu Burcă (38 de ani), directorul general al echipei Rapid, crede că pe actualul antrenor al giuleştenilor, Daniel Pancu, îl aşteaptă o carieră strălucită. În vârstă de 41 de ani, fostul internaţional a devenit antrenor la începutul lunii octombrie.

"Noi când am făcut schimbarea am ştiut întotdeauna că Daniel are foarte multe calităţi. Are leadership, are acea dorinţă enormă de a demonstra că poate fi un bun antrenor şi am considerat că era necesară această schimbare. De când a venit ne-a surprins pe toţi, ne aşteptam la multe lucruri bune din partea lui, însă văzându-l acum cum munceşte, cât este de implicat zi de zi, sincer ne felicităm pentru faptul că l-am numit şi că îl susţinem să crească alături de noi şi să devină un antrenor important.

Noi credem că va deveni un antrenor de nivel european.

Gândiţi-vă numai sub ce antrenori a lucrat Daniel. Victor Piţurcă, Del Bosque şi bineînţeles Mircea Lucescu sunt doar trei nume pe care vi le-am dat şi care cu siguranţă şi-au pus amprenta nu numai asupra carierei lui de sportiv dar şi asupra lui ca şi om.

Au fost modalităţi diferite de abordare atât a fenomenului fotbalistic dar şi a cum trebuie să gestionezi vestiarul şi anumite momente în anumite situaţii.

Ştim că de fapt să fii un antrenor mare în ziua de azi nu constă neapărat în a controla din punct de vedere tehnic lucrurile, pentru că astăzi toate lucrurile astea sunt extrem de bine ştiute de către toată lumea.
Cred că Pancu are ceea ce îi trebuie unui mare antrenor: leadership", a spus Ovidiu Burcă, la Telekom Sport.

Burcă susţine că Daniel Pancu a devenit alt om după ce s-a apucat de antrenat.

"Este foarte schimbat. Eu am trăit alături de el atât în cariera de sportiv, de fotbalist, când lucrurile erau destul de simple, veneai, te antrenai, te gândeai doar la tine, cum trebuie să fii mai bun zi de zi şi l-am văzut şi îl văd în continuare zi de zi la echipă.

Este foarte mult schimbat. Pancu ca şi marii atacanţi a trăit întotdeauna din ce a produs, din golurile pe care le-a înscris, de aia este un om şi un fotbalist extrem de iubit la Rapid.

Toate lucrurile astea au o doză de egoism şi lucrul ăsta nu s-a văzut atunci când a preluat conducerea tehnică, pentru că este un tip extrem de altruist, împărtăşeşte experienţele pe care le-a avut şi din punctul ăsta de vedere de asta spun că ne-a surprins pe toţi pentru că ne aşteptam să fie un tip mai impulsiv, aşa cum era ca fotbalist.

Este un tip liniştit, calculat, foarte echilibrat", a adăugat Ovidiu Burcă.

Fostul fundaş s-a referit şi la situaţia de la Rapid, echipă aflată pe primul în seria a doua a Ligii 3.

"Lucrurile au intrat pe un făgaş normal. Au fost, într-adevăr, momente tensionate, dar în ultima vreme lucrurile sunt destul de bine aşezate, ne organizăm din ce în ce mai bine, sunt lucruri care se întâmplă şi cred că suporterii noştri le-au simţit.

Şi ultimele meciuri echipa a arătat altfel, întregul club se dezvoltă, tocmai de aceea am pornit acest proiect de la zero, pentru că dorim să creştem organic şi să facem lucrurile pas cu pas", a mai spus Burcă.

Afla mai multe despre: lucescuburcapancu 

viewscnt
Articole similare