Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dan Nistor nu l-a iertat pe Florin Bratu şi îl "înţeapă", din nou, pe fostul său antrenor: "Ar trebui să zică asta între patru ochi"

VIDEO EXCLUSIV | Dan Nistor nu l-a iertat pe Florin Bratu şi îl "înţeapă", din nou, pe fostul său antrenor: "Ar trebui să zică asta între patru ochi"

Dinamo București

Comentarii

Au trecut trei luni de când Florin Bratu nu se mai află pe banca lui Dinamo, mandat pe care şi l-a încheiat cu o ieşire surprinzătoare la adresa lui Dan Nistor. Relaţia dintre actualul antrenor de la Aerostar Bacău şi mijlocaşul "câinilor" nu s-a îmbunătăţit, iar cei doi încă mai au lucruri de spus unul altuia. Cea mai recentă replică a venit de la fotbalist, care a dezvăluit că încă nu şi-a uitat fostul antrenor.

Jucătorul este de părere că nu a existat un conflict propriu-zis între el şi Bratu, atunci când cei doi au lucrat la Dinamo împreună, dar este nemulţumit de modul în care s-a exprimat tehnicianul în vârstă de 38 de ani: "Din punctul meu de vedere, nu s-a întâmplat nimic, sincer să fiu. Dacă el a considerat că el trebuie să zică aceste lucruri la televizor, cred că un om ok ar trebui să zică asta între patru ochi, dacă avea ceva să zică. Nu trebuia să zică să audă toată ţara şi toată lumea", a spus Dan Nistor în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Mijlocaşul cu 14 prezenţe în acest sezon de Liga 1 recunoaşte că nu l-a iertat pe Bratu şi îi recomandă ca pe viitor, dacă are ceva să îi spună, să o facă într-un dialog faţă în faţă: "Sincer să vă zic, doar popa iartă. Eu îi doresc multă baftă şi multă sănătate. Părinţii mei m-au învăţat un singur lucru, acela de a spune oamenilor în faţă, nu de a vorbi pe la spate. Mi se pare un lucru normal şi corect. Dacă am ceva să-i spun cuiva trebuie să-i spun in faţă"

Afla mai multe despre: dan nistorflorin bratudinamoimpacareiertare 

viewscnt
Articole similare