Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dan Petrescu a recunoscut: "Da, m-a sunat Becali!" Ce întrebare indiscretă i-a pus Becali chiar înainte de FCSB - CFR

VIDEO EXCLUSIV | Dan Petrescu a recunoscut: "Da, m-a sunat Becali!" Ce întrebare indiscretă i-a pus Becali chiar înainte de FCSB - CFR

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a cucerit un nou titlu cu CFR Cluj, dar spune că îşi va ţine echipa în priză şi pentru meciul cu FCSB, din ultima etapă.

"Vin la Bucureşti să câştig!" Dan Petrescu vrea să încheie sezonul cu o victorie chiar pe terenul FCSB-ului. Meciul este duminică, în direct la Telekom Sport, de la ora 20:30. Gigi Becali a fost printre primii care l-au felicitat pentru al doilea titlu consecutiv câştigat cu CFR Cluj.

Petrescu a declarat la Telekom Sport că a discutat cu Becali imediat după ce a devenit din nou campionul Ligii 1. Patronul FCSB-ului voia să afle ce prim 11 va folosit în ultima etapă :).

"Da, m-a sunat patronul echipei, Gigi Becali, şi m-a felicitat. M-a surprins şi m-a bucurat. M-a felicitat şi m-a întrebat ce echipă bag eu duminică, când jucăm cu FCSB. I-am zis că voi odihni câţiva jucători care deja au plecat în vacanţă şi, în rest, cei care rămân trebuie să joace", a declarat Petrescu pentru Telekom Sport.

Petrescu a recunoscut că a fost ofertat de mai multe ori de Becali. Niciodată nu a fost liber de contract: "Au mai fost oferte dar au trecut ceva ani, eram pe la Kuban parcă, eram la Dinamo Moscova odată dar din cauză că aveam contract nu am putut să merg".

Afla mai multe despre: dan petrescutelekom sport 

viewscnt
Articole similare