Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | De 1 Decembrie, Cătălina Ponor vorbeşte despre cum e să fii român, cum e să fii România

VIDEO EXCLUSIV | De 1 Decembrie, Cătălina Ponor vorbeşte despre cum e să fii român, cum e să fii România

Gimnastică

Comentarii

Pentru sportivi sărbătorile nu reprezintă aproape niciodată momente pe care să le petreacă alături de familie sau de prieteni. În funcţie de caz şi de perioadă sunt în cantonamente, la concursuri, pe teren... în sală, lângă colegi şi antrenori - a doua lor familie, aşa cum obişnuiesc să spună.

Cătălina Ponor, despre 1 decembrie: ”O zi importantă, o zi în care România s-a remarcat, o zi care pâna la urma urmei cu toţii o sărbătorim şi o petrecem la fel de frumos ca alte zile din alte ţări. O zi în care noi am reuşit să arătăm lumii că Romania există oriunde”.

2016 a fost anul în care a avut onoarea de a fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice.

”Bineînţeles că a fost un moment care nu pot să-l descriu în cuvinte, nişte sentimente şi un amalgam de sentimente care... cred că s-a şi văzut la un moment dat pe faţa mea cât de fericită şi cât de bucuroasă eram. A fost important de fapt pentru mine să port acest drapel pentru că l-am ridicat de foarte multe ori şi mi-am dorit în primul rând să văd o ceremonie de deschidere, noi, neavând timp, pentru că gimnastica începe imediat după deschidere. Acum parcă aşa au fost făcute de mi s-au dat toate”, a declarat Cătălina Ponor la Telekom Sport.

Ponor a dezvăluit că ar fi putut să aleagă să concurezr şi pentru alte ţări.

”N-am putut. Da au fost ofertele foarte tentante exact, în care am spus nu, fără nici o problemă. Pur şi simplu am gândit că n-aş putea să ajhung să concurez cu altă echipă văzând echipa României sau contra echipei României n-am reuşit, nu m-a lăsat inima, nu am putut”, a explicat Cătălina Ponor.

Afla mai multe despre: gimnasticacatalina ponorgimnastica feminina,  

viewscnt
Articole similare