Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | De unde a pornit căderea lui Dinamo: "Nu s-a gestionat bine acel moment" Mesajul special al unui dinamovist pentru fanii câinilor

VIDEO EXCLUSIV | De unde a pornit căderea lui Dinamo: "Nu s-a gestionat bine acel moment"  Mesajul special al unui dinamovist pentru fanii câinilor

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Bărcăuan este convins că roş-albii au ajuns într-o situaţie ruşinoasă pentru club în urma eşuării proiectului New Dinamo. Fostul fotbalist din Ştefan cel Mare crede că Rednic îi poate readuce pe dinamovişti pe linia de plutire.

Bărcăuan lucrează cu mulţi tineri la satelitul Voluntariului. O întinerire s-a dorit şi la Dinamo de mai mulţi ani numai că rezultatele nu au apărut. Dacă Miriuţă arată cu degetul doar înspre conducere, Bărcăuan este de altă părere. 
 
"Atunci când ceva nu merge bine, toată lumea este de vină. Nu putem să spunem că cei din conducere au mai puţină vină decât antrenorii care au fost sau decât jucătorii. Nu s-a gestionat foarte bine acest new Dinamo. Problema a fost de sus din conducere, a fost de antrenor, de valoarea jucătorilor. Din punctul de vedere ca antrenor şi ca fost jucător, au trecut pe acolo nişte jucători care nu ştiu dacă erau de valoarea lui Dinamo. Aici este o problemă pentru că de multe ori ca şi antrenor te ţin rezultatele. Şi atunci ţi-e frică să promovezi pentru că pe urmă îmi pierd scaunul. Şi atunci nu rişti şi aici este o problemă pentru că trebuie promovaţi jucătorii tineri" a declarat fotbalistul lui Dinamo din perioada 2002-2004.  
 
Rednic este cel care s-a înhămat să o salveze pe Dinamo de la dezastru.
 
"Rednic poate să redreseze situaţia. El ştie cel mai bine ce are de făcut şi ce e acolo, eu am încredere este un antrenor bun, un antrenor cu experienţă. Ştie foarte bine ce are de făcut. Este unul dintre acei oameni de acolo care vrea să aibă rezultate. Să scoată Dinamo de unde e. Eu am încredere în Rednic că va face treabă. Dar nu este uşor, pentru că un antrenor nu este magician. Ai nevoie de puţin timp. Nimeni nu este magician" a mai spus Bărcăuan. 
 

 

Afla mai multe despre: dinamobărcăuanrednicîntinerire 

viewscnt
Articole similare