Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Declaraţia plină de sinceritate a unuia dintre fundaşii titulari aseară, la Cesena. "La final nu mai puteam!" Ce a trăit Cristi Manea

VIDEO EXCLUSIV | Declaraţia plină de sinceritate a unuia dintre fundaşii titulari aseară, la Cesena. "La final nu mai puteam!" Ce a trăit Cristi Manea

Fotbal

Comentarii

Tricolorii au recunoscut la finalul partidei că le-a fost foarte greu să le ţină piept englezilor. Victoria a venit totuşi în ciuda multor capitole la care britanicii ne-au fost superiori.

România a fost dominată de englezi la multe capitole, în meciul de la Cesena, după cum arată cifrele. Astfel, britanicii au avut 64% posesie faţă de 36 tricolorii, au pasat de trei ori mai mult, au avut de două ori mai multe cornere, mai multe atacuri şi lista mai poate continua. România a fost însă extrem de eficientă şi a stat mult mai bine la entuziasm, dorinţă, ambiţie şi noroc.

Cristi Manea nu a fost între fundaşii cu cele mai bune note după partida de aseară, dar a pus umărul la ceea ce poate fi o calificare istorică în semifinalele unui turneu european.

"Nu am cuvinte, a fost un meci de infarct. Suntem foartem bucuroşi, pentru că am întâlnit după părerea mea una dintre cele mai bune echipe de la acest european. Am arătat că ne putem bate cu oricare şi dacă îţi doreşti şi munceşti pe teren, munca şi disciplina bat talentul.

 La final nu mai puteam. Am tras din ultimele puteri să rezistăm, să nu mai luăm goluri", a declarat Cristi Manea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniamaneatineretanglia 

viewscnt
Articole similare