Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Deivydas Matulevicius înainte de România - Lituania. Cum explică absenţa sa din echipa naţională

VIDEO EXCLUSIV | Deivydas Matulevicius înainte de România - Lituania. Cum explică absenţa sa din echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Atacantul Rapidului, Deivydas Matulevicius a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport despre partida România - Lituania, la care va asista în calitate de invitat al Federaţiei din ţara sa. Cum explică vârful din Giuleşti absenţa de la echipa naţionlă şi cum crede că va juca Lituania la Ploieşti aflaţi din interviul realizat de Anda Maxim.

”Mă bucur să pot să-mi văd prietenii din naţională la joc. Nu am văzut cum joacă România, dar cred că va juca ofensiv. Puşcaş e un jucător care a demonstrat că e foarte bun. Cred că pentru Lituania va fi un meci foarte greu. E clar că se vor apăra şi se vor baza pe contraatac.

Serbia a fost favorită şi la ce jucători are e normal că sunt pe primul loc. România dacă va câştiga astăzi se bate cu Muntenegru la locul 2. Acolo se va juca meciul decisiv.

Asta e decizia antrenorului, o respect. Eu sunt aici la Rapid, dau tot ce pot pentru echipa mea şi dacă o să fie nevoie de mine o să vin cu drag. Dacă se schimbă lucrurile în privinţa selecţionerului, probabil că am o şansă cine ştie” a declarat Deivydas Matulevicius în exclusivitate la microfonul Telekom Sport

Afla mai multe despre: deivydas matuleviciusechipa naţională. rapid,  

viewscnt
Articole similare