Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Devis Mangia savuros la finalul meciului: ”Păi aş fi schimbat în dreapta, dar cu cine?

VIDEO EXCLUSIV | Devis Mangia savuros la finalul meciului: ”Păi aş fi schimbat în dreapta, dar cu cine?
Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Antrenorul italian al oltenilor a subliniat problemele mari din defensivă la finalul partidei cu FCSB.

În special, Mangia a simţit lipsa jucătorilor din flancul drept: ”Am făcut ceva schimbări pentru că am fost obligat. Fortes a făcut un meci bun, dar nu am avut prea mult timp să pregătim meciul fără Koljic. Nici Martic şi nici Dimitrov nu au fost, am avut probleme acolo, în flancul drept. Prima repriză a fost bună, dar nu am avut posesia. Problema e când vii la Bucureşti şi dai două goluri, nu poţi să pleci fără puncte acasă. Înseamnă că am făcut multe greşeli. Aş fi schimbat în dreapta, dar cu cine? Pot fi greşeli colective, după şi indiviudale, dar le vom analiza împreună” a declarat tehncianul olentenilor.

Mangia nu renunţă la titlu şi susţine că atât el cât şi elevii săi vor lupta în continuare pe ambele fronturi, Cupă-Campionat: ”Credem încă în titlu! Mai sunt multe meciuri, suntem profesionişti. Dacă cineva nu gândeşte la fel avem o problemă, dar eu cred că toţi gândesc aşa. Urmează un meci important de Cupă, iar în campionat chiar dacă avem şanse mai mici vom lupta. Am avut atitudine şi sper să o păstrăm. Nu putem gestionat lotul foarte mult, pentru că avem mulţi jucători indisponibili. Continuăm să luptăm pe ambele fronturi” a declarat Devis Mangia la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: devis mangia 

viewscnt
Articole similare