Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dezamăgire alb-roşie: "Avem cea mai slabă apărare din ultimii ani" Speranţa dinamoviştilor pentru 2019

VIDEO EXCLUSIV | Dezamăgire alb-roşie: "Avem cea mai slabă apărare din ultimii ani" Speranţa dinamoviştilor pentru 2019

Dinamo București

Comentarii

Mai aproape de retrogradare decât de play-off, câinii au avut până în acest moment un sezon dezastruos. În cele 21 de etape scurse până acum, dinamoviştii au câştigat doar 5 partide şi au încasat 34 de goluri. Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte.

Golgheterul lui Dinamo, Diogo Salomao a numit cu greu cea mai proastă partidă făcută de Dinamo în acest sezon. 

"Cred că este dificil să faci un clasament pentru că au fost destul de multe. Şi îmi este greu să aleg doar una. Eu o să mă refer la cea cu Viitorul. Am terminat această partidă din deplasare cu 1-4, cu Penedo care a apărat un penalty pe final de meci. Este unul dintre cele mai proaste meciuri" a declarat portughezul. 
 
"Cred că a fost cea mai slabă apărare de nici nu ştiu câţi ani. Totuşi, ăsta este fotbalul. Trebuie să lucrăm toţi împreună pentru a preveni o astfel de situaţie. Nu trebuie doar să marcăm goluri, ca echipă" a adăugat şi Katsikas.
 
Căpitanul Dan Nistor speră totuşi ca salvarea să vină de la tehnicianul lui Dinamo. 
 
"Sper ca pe viitor, să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în acest an şi cu siguranţă, nu se va mai întâmpla cât timp va fi domnul Rednic aici. Este un antrenor cu mare experienţă, simte foarte bine jucătorul şi eu cred că va face lucruri minunate aici" a declarat căpitanul lui Dinamo. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamonistorkatsikassalomao 

viewscnt
Articole similare