Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluire incendiară a lui Marius Niculae. Oficialul dinamovist care ţine cu marea rivală. "Orice om mai greşeşte în viaţă!"

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluire incendiară a lui Marius Niculae. Oficialul dinamovist care ţine cu marea rivală. "Orice om mai greşeşte în viaţă!"

Dinamo București

Comentarii

De-a lungul timpului au existat mai mulţi jucători care au evoluat şi la Steaua şi la Dinamo şi au fost nevoiţi să îşi ascundă sentimentele odată ce au ajuns la marea rivală, dar este cazul şi unui înalt oficial de la gruparea "roş-albă".

Este vorba despre preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, despre care Marius Niculae afirmă că este stelist şi nu doar de ieri, de azi. 

Întrebat dacă ştie de trecutul stelist al lui David, Marius Niculae afirmă cu încredere: "Ştiu, de mult. Dinainte să vină la Dinamo. Dar atât timp cât îşi face treaba la Dinamo ok, nu am nimic cu el. Fiecare e liber să aleagă ce vrea. Au fost şi jucători care au fost la Steaua şi au venit la Dinamo, aşa că nu după asta trebuie să ne luăm, că ţine cu Steaua. Probabil acum e dinamovist că e la Dinamo. Orice om mai greşeşte în viaţă", a declarat fostul atacant al lui Dinamo, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Alexandru David este preşedintele lui Dinamo din mai 2017. 

Afla mai multe despre: marius niculaealexandru daviddinamofan steaua 

viewscnt
Articole similare