Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri bombă făcute de Aurelian Bogaciu: ”Am stat în celulă cu un criminal. Îmi treceau tot felul de gânduri prin cap”

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri bombă făcute de Aurelian Bogaciu: ”Am stat în celulă cu un criminal. Îmi treceau tot felul de gânduri prin cap”

Superliga

Comentarii

Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv în dosarul ”Mită pentru arbitri”. După mai bine de nouă ani, Bogaciu a venit la Telekom Sport şi a dat cărţile pe faţă. Nu s-a ferit de cuvinte

Invitat la Sport Center, de la Telekom Sport, fostul arbitru a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viaţa sa. Cel mai mult l-a marcat ”compania” pe care a avut-o în perioada în care a fost arestat.

Eu am fost acuzat de luare de mită, în condiţiile în care echipa incriminată, FC Argeş, nu a câştigat niciun meci cu mine la centru. A fost ceva straniu, dar asta a fost să fie. Au apărut mai multe stenograme, niciuna cu mine. Vorbeau alte persoane despre mine.

Te măcina psihic ceea ce se întâmpla în arest. Primeam în fiecare zi ziarele şi vedeam ce se scria despre noi. Au fost lucruri foarte, foarte grele. Trebuia însă cumva să mergi mai departe. Eram în celulă cu un criminal, un violator. Sportul m-a ajutat însă foarte mult. Criminalul stătea deasupra mea, în paturi suprapuse. Îmi treceau tot felul de gânduri prin cap”, a spus Bogaciu, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: aurelian bogaciuarbitrajdezvaluirimita pentru arbitri,  

viewscnt
Articole similare