Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri senzaţionale ale lui Piţurcă despre Mutu. "Începe să vorbească toate prostille. Aruncă şi la ăla, şi la ăla!"

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri senzaţionale ale lui Piţurcă despre Mutu. "Începe să vorbească toate prostille. Aruncă şi la ăla, şi la ăla!"

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu şi Victor Piţurcă s-au contrat dur de-a lungul timpului, atât în perioada în care Mutu era încă jucător, dar şi ulterior. Piţurcă a vorbit la Telekom Sport despre problemele avut cu Briliantul, dar şi despre cum vede viitorul lui în antrenorat.

Se ştie clar că Mutu şi Piţurcă nu se au deloc la inimă unul pe celălalt. Au avut de-a lungul vremii nenumărate conflicte, purtate mai ales prin intermediul presei. Nu au ratat niciodată şansa de a se ataca. Sunt de notorietate replicile din urmă cu patru ani, când Mutu încă juca fotbal, Piţurcă a declarat că Briliantul "e terminat ca fotbalist", iar replica lui Mutu a fost: "Nu sunt de acord si cred ca timpul ne va arata cine are dreptate. Eu spun ca Piţurcă sau Mister Bean, aşa cum îi spune lumea, e terminat ca antrenor. Oricum el rămâne în istorie doar pentru că s-a certat cu Hagi, Mutu şi pentru golul marcat cu ceafa, la care el ar răspunde: Aşa am vrut să dau, no?"

Cunoscut e şi un scandal din urmă cu un an şi trei luni atunci când Mutu a fost numit manager sportiv al naţionalei României. După meciul pierdut atunci cu Olanda, ”Briliantul” a declarat că actuala selecţionată a România a evoluat mai bine ca naţionala dintre anii contra Olandei lui Van Persie şi Robben, între anii 2008 şi 2014. Această afirmaţie l-a deranjat pe Piţurcă, fost selecţioner al României între 2004 şi 2009 şi 2011-2014.”Nu ştiu ce a zis Adi Mutu. Nu are de unde să ştie Mutu ce e fotbalul ca şi antrenor, pe bancă. E mai greu pentru el să vadă jocul. El habar nu are de joc, pentru că el era supărat atunci că nu era pe teren atunci, probabil”, a declarat Victor Piţurcă la Sport Report, pe Telekom Sport 1.

Piţurcă a ieşit acum din nou la atac. Întrebat de viitorul lui Mutu în antrenorat, Piţurcă a dezvăluit cum era Mutu în relaţie cu el. 

"Mutu e un tip mai aşa...când i se pare lui că nu îi faci pe plac, atunci începe să vorbească toate prostiile. Arunca pe la ăla, pe la ăla", a declarat Piţurcă la Telekom Sport.

Vorbind despre viitorul Briliantului, Piţurcă a declarat: "Mutu cât a fost la echipa naţională, cât am fost eu, a fost dedicat şi a făcut meciuri extraordinare. Ca antrenor îi va fi foarte greu, pentru că nu a plecat bine.  Mutu a venit la Voluntari, la o echipă la retrogradare, a reuşit să scape, dar a plecat din România la un club bun, Wahda în Emirate e un club bun, dar nu e la echipa mare. E la echipa de tineret"

"El a zis ce a zis despre mine, dar pe urmă de foarte multe ori mi-a telefonat, am vorbit cu el, mi-a zis că acum a înţeles şi el ce înseamnă fotbalul, ce înseamnă viaţa de antrenor. Mi-a spus toate lucrurile astea. El mai vorbeşte şi la caterincă, dar a înţeles, părerea mea e că a înţeles ceva din tot ceea ce înseamnă munca unui antrenor", a mai spus Piţurcă. 

Afla mai multe despre: mutupiturcadezvaluiri 

viewscnt
Articole similare