Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dialog încins între Vochin şi Gică Popescu: ”Andrei, nu mă înveţi tu pe mine ce înseamnă naţionala!”

VIDEO EXCLUSIV | Dialog încins între Vochin şi Gică Popescu: ”Andrei, nu mă înveţi tu pe mine ce înseamnă naţionala!”

Fotbal intern

Comentarii

Gică Popescu şi Andrei Vochin - consilierul lui Răzvan Burleanu - au avut un dialog încins despre realizările şi nerealizările lui Răzvan Burleanu, în cei patru ani pe care i-a petrecut în fruntea FRF.

Gică Popescu - unul dintre susţinătorii lui Ionuţ Lupescu şi Andrei Vochin - consilierul lui Răzvan Burleanu au avut un schimb intens de replici. Subiectul central a fost prestaţia lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF. Gică Popescu spune că, în mandatul lui Răzvan Burleanu, fotbalul românesc a cunoscut cea mai mare decădere din istorie.

Fostul căpitan al Barcelonei îi reproşează, printre altele, că n-a venit cu proiecte pentru dezvoltarea fotbalului românesc şi că l-a adus pe Christoph Daum pe banca naţionalei - în mandatul căruia România a avut cel mai slab parcurs într-un campanie de calificare la un turneu final.

În replică, Andrei Vochin spune că Răzvan Burleanu a încercat să repare ceea ce a stricat Mircea Sandu. În plus, îl acuză pe Ionuţ Lupescu de faptul că, la un moment dat, a fost în aceeaşi tabără cu fostul preşedinte FRF.

Urmăriţi mai jos dialogul dintre cei doi:

Afla mai multe despre: gica popescuandrei vochinfrfionut lupescu 

viewscnt
Articole similare